Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland England
5-3-2 Centre v2 Tactiek Back down
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
83.2 gemiddelde waardering 75.6
brilliant Schieten excellent
brilliant Passen outstanding
incredible Verdedigen magical


6e minuut.
Huckerby geeft de bal voor. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Narkus zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Narkus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Narkus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Benrahma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miller de bal. Bemben begaat een overtreding. Bemben krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel passt de bal in één keer door. Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik geeft de bal voor. Kuffner krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Keane onderschept slim de pass. Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reitermaier komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Christler verovert de bal door een tackle van achteren. Christler passt de bal met de wreef. Reitermaier rent richting de bal. Reitermaier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hackenjos kan de bal niet met de borst controleren. Murphy rent richting de bal. Murphy draait met de bal, schiet en ... Veit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bemben onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - England 0:1

42e minuut.
Olaf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 31%, England 69%.
Deutschland - England 0:1

50e minuut.
Jüntgen kopt de bal weg. Hackenjos probeert naar een medespeler te passen. Olaf is nu in balbezit. Olaf geeft een lange en hoge pass. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Ugi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juninho komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Christler kopt de bal weg. Jüntgen met een sublieme pass. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf geeft de bal voor. Ugi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jüntgen met een sublieme pass. Daar is Reitermaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw rent richting de bal. Reitermaier verovert de bal door een tackle van achteren. Reitermaier schiet op doel. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ugi rent richting de bal. Ugi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland - England 1:1

69e minuut.
Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier passt de bal zonder na te denken. Olaf rent richting de bal. Olaf geeft een hoge lob. Ugi springt en kopt de bal. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - England 2:1

70e minuut.
Lauth komt het veld opgelopen. Carroll komt het veld opgelopen. Rose komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rose stond buitenspel. Bosshammer komt het veld opgelopen. Falcon komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rose probeert de bal met de borst te controleren. Hackenjos onderschept slim de pass. Hackenjos passt de bal met de wreef. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier draait met de bal, schiet en ... Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bosshammer onderschept slim de pass. Bosshammer speelt de bal door. Ugi is nu in balbezit. Ugi haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - England 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 29%, England 71%.
Deutschland - England 3:1