Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azərbaycan España
Żubr piwo - 2 Tactiek _4-4-2 2Ext_
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
77.6 gemiddelde waardering 84.4
formidable Schieten incredible
outstanding Passen brilliant
brilliant Verdedigen magical


15e minuut.
Muñoz Martínez passt de bal met de wreef. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adilsoy krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Zautua is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orbaiz Lesaka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen. Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mirzəzadə probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Martínez kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Aspiazu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kazımov kopt de bal weg. Adilsoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Vázquez. García Vázquez krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Inworp. Orbaiz Lesaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een hoge lob. Aspiazu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Martín Morín probeert naar een medespeler te passen. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə bokst de bal weg.

45e minuut.
García Vázquez met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu schiet op doel. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 60%, España 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Azərbaycan - España 0:0

58e minuut.
Muñoz Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Martínez geeft een lange en hoge pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - España 0:1

61e minuut.
Inworp. Flores komt het veld opgelopen. Zarrabeitia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babayev komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Orucoğlu passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Mövlüyarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mövlüyarov krijgt een gele kaart. Flores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flores komt bij de bal en schiet. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nəbi heeft problemen om de bal te vangen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua schiet op doel. Mirzəzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəbi heeft problemen om de bal te vangen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - España 0:2

81e minuut.
Muñoz Martínez met een sublieme pass. Zautua is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orbaiz Lesaka neemt de hoekschop. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Orbaiz Lesaka met een snelle inworp. Muñoz Martínez is nu in balbezit. Muñoz Martínez passt de bal met de wreef. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Flores maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirzəzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Muñoz Martínez probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 60%, España 40%.
Azərbaycan - España 0:2