Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ripensia CF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2501
Ripensia CF ABVWATTTAR
Rip01 Tactiek EBC!
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
42.8 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murgu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş schiet op doel. Grozavu bokst de bal weg.

12e minuut.
Ferdinand met een sublieme pass. Angeletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Angeletti geeft een lange en hoge pass. Aclan rent richting de bal. Aclan schiet op doel. Busoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand met een sublieme pass. Vulpeş is nu in balbezit. Vulpeş schiet op doel. Grozavu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - ABVWATTTAR 1:0

27e minuut.
Guşiţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Airinei komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Lăzăroiu geeft de bal voor. Inworp. Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murgu is nu in balbezit. Murgu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ripensia CF - ABVWATTTAR 1:1

39e minuut.
Baltariu met een sublieme pass. Ferdinand rent richting de bal. Vulpeş rent richting de bal. Vulpeş haalt uit met een fantastische trap. Grozavu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - ABVWATTTAR 2:1

41e minuut.
Bonvegna geeft de bal voor. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand met een sublieme pass. Vulpeş is nu in balbezit. Vulpeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 48%, ABVWATTTAR 52%.
Ripensia CF - ABVWATTTAR 2:1

46e minuut.
De Urrutia Ciorraga komt het veld opgelopen. Remień komt het veld opgelopen. Dudnic komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu begaat een overtreding. Murgu raakt geblesseerd tijdens het duel. Aclan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calafiore verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Remień geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Remień kopt de bal weg. Angeletti is nu in balbezit. Vulpeş begaat een overtreding. Vulpeş krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De Urrutia Ciorraga is nu in balbezit. De Urrutia Ciorraga geeft een lange en hoge pass. Murgu kopt de bal weg. Aclan rent richting de bal. Aclan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Fierbânţeanu rent richting de bal. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea schiet op doel. Busoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Airinei met een sublieme pass. Buitenspel voor Ferdinand. Goede buitenspelval van de verdediging. Atasoylu neemt vlug de vrije trap. Aclan rent richting de bal. Aclan schiet op doel. Busoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dudnic niet meer kan verder spelen. Mulţescu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De Urrutia Ciorraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murgu probeert de bal met de borst te controleren. Chişcanu is nu in balbezit. Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 60%, ABVWATTTAR 40%.
Ripensia CF - ABVWATTTAR 2:1