Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6847
India Daehan Minguk
Debut Singapore Tactiek Pioli.is.on.fire
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
72.2 gemiddelde waardering 63.5
outstanding Schieten solid
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Hwan-Sin onderschept slim de pass. Kum is nu in balbezit. Kum probeert naar een medespeler te passen. Hyun geeft een lange en hoge pass. Jee-Son springt en kopt de bal. Inesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Sruthi geeft de bal voor. Shrirang kopt de bal weg. Daar is Amakato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engineer rent richting de bal. Engineer haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hamate onderschept slim de pass. Hamate met een sublieme pass. Jae-Jin heeft problemen om de bal te vangen. Engineer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engineer haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pavan kopt de bal weg. Cheng-Sin is nu in balbezit. Yashodhan verovert de bal door een tackle van achteren. Yashodhan geeft een lange en hoge pass. Engineer kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Shrirang passt de bal met de wreef. Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Shrirang springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sailendra rent richting de bal. Sailendra geeft een lange en hoge pass. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Daehan Minguk 1:0

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheng-Sin neemt de hoekschop. Kenchammana is nu in balbezit. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Engineer de bal. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jae-Jin. Shrirang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yashodhan komt bij de bal en schiet. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sruthi neemt de hoekschop. Engineer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Harshvardhan probeert naar een medespeler te passen. Sailendra is nu in balbezit. Sailendra passt de bal zonder na te denken. Engineer rent richting de bal. Engineer draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 34%, Daehan Minguk 66%.
India - Daehan Minguk 1:0

49e minuut.
Cheng-Sin is nu in balbezit. Yashodhan verovert de bal door een tackle van achteren. Yashodhan met een sublieme pass. Engineer is nu in balbezit. Engineer draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lo-Wang passt de bal met de wreef. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi geeft een hoge lob. Shrirang krijgt zijn hoofd ertegen. Ling-Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Daehan Minguk 2:0

55e minuut.
Shaukat komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lo-Wang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harshvardhan met een snelle inworp. Yashodhan geeft de bal voor. Shrirang springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Kenchammana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harshvardhan geeft een lange en hoge pass. Shrirang rent richting de bal. Shrirang schiet op doel. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ling-Chong met een sublieme pass. Sailendra met een sublieme pass. Yashodhan speelt de bal door. Engineer rent richting de bal. Engineer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Arora komt het veld opgelopen. Nilini komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Shrirang is nu in balbezit. Jae-Jin rent richting de bal. Jae-Jin passt de bal zonder na te denken. Shaukat geeft de bal voor. Arora springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Shaukat met een sublieme pass. Shrirang rent richting de bal. Shrirang passt de bal in één keer door. Arora rent richting de bal. Arora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Nilini geeft een hoge lob. Amakato kopt de bal weg. Cheng-Sin met een sublieme pass. Hyun is nu in balbezit. Hyun schiet op doel. Inesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Shaukat is nu in balbezit. Shaukat passt de bal met de wreef. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
India - Daehan Minguk 3:0

85e minuut.
Hyun probeert naar een medespeler te passen. Kum geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kenchammana de bal. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Sailendra neemt vlug de vrije trap. Shrirang kopt de bal weg. Jae-Jin heeft problemen om de bal te vangen. Arora is nu in balbezit. Arora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 34%, Daehan Minguk 66%.
India - Daehan Minguk 3:0