Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua Guatemala
ecuador Tactiek Uman-5-2-1-2-I
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
73.9 gemiddelde waardering 67.7
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


15e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero geeft de bal voor. Chirinos kopt de bal weg. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada schiet op doel. Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Caravaca kopt de bal weg. Baquedano rent richting de bal. Giron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giron krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Quijano probeert de bal met de borst te controleren. Giron is nu in balbezit. Cubillo onderschept slim de pass. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Guatemala 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 40%, Guatemala 60%.
Nicaragua - Guatemala 1:0

46e minuut.
Villavicencio komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rabadan speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Chirinos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chirinos krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paya komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Caravaca onderschept slim de pass. Caravaca met een sublieme pass. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano geeft een lange en hoge pass. Cubillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Iglesias bokst de bal weg.

63e minuut.
Klungelig pakt Agüero de bal. Arechavaleta begaat een overtreding. Agüero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serrano komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Almendra komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Arechavaleta met een sublieme pass. Garnier met een sublieme pass. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Guatemala 2:0

68e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Baquedano passt de bal met de wreef. Parrales speelt de bal door. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Parrales met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Guatemala 3:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crispín komt het veld opgelopen. Hoffman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cidon passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero speelt de bal door. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín draait met de bal, schiet en ... Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Guatemala 3:1

80e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman onderschept slim de pass. Hoffman met een sublieme pass. Cubillo rent richting de bal. Cubillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Giron kopt de bal weg. Paya heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almendra. Almendra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 41%, Guatemala 59%.
Nicaragua - Guatemala 3:1