Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich Ukraina
Maska#2 Tactiek 5-4-1
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
76.6 gemiddelde waardering 72.1
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Tiapushkin geeft de bal voor. Maiboroda heeft problemen om de bal te vangen. Blume maakt een afschuwelijke overtreding. Blume krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gallen speelt de bal door. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz probeert naar een medespeler te passen. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max schiet op doel. Litvinov bokst de bal weg.

18e minuut.
Salomon rent richting de bal. Maiboroda onderschept slim de pass. Lindek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lindek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Buitenspel voor Maiboroda. Goede buitenspelval van de verdediging. Melaschenko komt het veld opgelopen. Bendowskyi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich 48%, Ukraina 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Österreich - Ukraina 0:0

47e minuut.
Pavlyukh is nu in balbezit. Scholz onderschept slim de pass. Scholz passt de bal in één keer door. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Litvinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Inworp. Prohaska komt het veld opgelopen. Deiss komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Revut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hessel met een sublieme pass. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max schiet op doel. Litvinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Inworp. Franzke komt het veld opgelopen. Sivukha komt het veld opgelopen. Sobol` komt het veld opgelopen. Krasnoperov komt het veld opgelopen. Hessel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scholz speelt de bal door. Hessel geeft een lange en hoge pass. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Litvinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - Ukraina 1:0

83e minuut.
Lindek speelt de bal door. Hessel probeert naar een medespeler te passen. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz geeft een hoge lob. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Litvinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Gallen passt de bal zonder na te denken. Scholz rent richting de bal. Met opzet legt Revut zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Revut naar de kleedkamers voor een vroege douche. Scholz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hessel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Max springt en kopt de bal. Litvinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich 58%, Ukraina 42%.
Österreich - Ukraina 1:0