Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Służeźnia Na Żywo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8087
Tsubasa Squad FC FAWORYCI
jak z belgią Tactiek 3-5-2
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 47.1
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janik met een snelle inworp. Kabowski speelt de bal door. Golub`ev rent richting de bal. Golub`ev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kabowski kopt de bal weg. Siket kan de bal niet met de borst controleren. Hergül tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hergül krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kabowski probeert naar een medespeler te passen. Eroğlu rent richting de bal. Eroğlu geeft een lange en hoge pass. Ciucean springt en kopt de bal. Hyży probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 0:1

14e minuut.
Brizuela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diaziani komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Inworp. Montenegro met de inworp. Sönmezateş rent richting de bal. Sönmezateş geeft een hoge lob. Jakimowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 1:1

31e minuut.
Sönmezateş is nu in balbezit. Sönmezateş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taşçıoğlu de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Jaworucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Taşçıoğlu speelt de bal door. Paskuda heeft problemen om de bal te vangen. Paskuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsubasa Squad 35%, FC FAWORYCI 65%.
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 2:1

46e minuut.
Szaniawski passt de bal met de wreef. Jakimowicz is nu in balbezit. Taşçıoğlu is nu in balbezit. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Jaworucki trapt de bal weg. Krochmal kan de bal niet met de borst controleren. Golub`ev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Golub`ev krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hergül verovert de bal door een tackle van achteren. Hergül passt de bal in één keer door. Buchta is nu in balbezit. Buchta geeft de bal voor. Jakimowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Krochmal passt de bal zonder na te denken. Diaziani geeft een lange en hoge pass. Güneyer rent richting de bal. Paskuda onderschept slim de pass. Paskuda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Diaziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaziani met een sublieme pass. Taşçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Janik is nu in balbezit. Janik passt de bal zonder na te denken. Sönmezateş is nu in balbezit. Sönmezateş geeft de bal voor. Jakimowicz springt en kopt de bal. Jaworucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsubasa Squad 26%, FC FAWORYCI 74%.
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 2:1