Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Italia Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16138
Italia Hayastan
NT5fabalt Tactiek Hayastan2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
81.6 gemiddelde waardering 76.7
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
magical Verdedigen incredible


11e minuut.
Kasilyan geeft de bal voor. Patrikyan is nu in balbezit. Dondini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patrikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kasilyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan passt de bal zonder na te denken. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Hayastan 0:1

22e minuut.
Hovsepyan controleert de bal met de borst. Hovsepyan met een sublieme pass. Stellacci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Marcarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni geeft een hoge lob. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Egheyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Italia - Hayastan 1:1

42e minuut.
Khchoyan rent richting de bal. Sabbioni onderschept slim de pass. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rasori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mingolini rent richting de bal. Hovsepyan begaat een overtreding. Hovsepyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 48%, Hayastan 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italia - Hayastan 1:1

50e minuut.
Dondini onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avetissyan neemt de hoekschop. Patrikyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Hayastan 1:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouradyan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mingolini is nu in balbezit. Haroutiunyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mingolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papalyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorekyan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli met een sublieme pass. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Egheyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Italia - Hayastan 2:2

79e minuut.
Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mingolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haroutiunyan met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melas neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Egheyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Melas kopt de bal weg. Hovsepyan heeft problemen om de bal te vangen. Rasori begaat een overtreding. Rasori krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mouradyan speelt de bal door. Dondini onderschept slim de pass. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan geeft een lange en hoge pass. Papalyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iacovelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Melas de bal. Melas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Kasilyan de bal. Kasilyan passt de bal zonder na te denken. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Hayastan 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 46%, Hayastan 54%.
Italia - Hayastan 2:3