Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PALU İMPARATORLUĞU
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4767
AK YÜREK (DİRİLİŞ) İstanbulspor
küçük baba Tactiek 433 A
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
50.7 gemiddelde waardering 60.1
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Leyton probeert naar een medespeler te passen. Tüzün is nu in balbezit. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - İstanbulspor 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Chikoya de bal. Chikoya speelt de bal door. Havlák rent richting de bal. Havlák schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - İstanbulspor 0:2

27e minuut.
Bakonyi passt de bal met de wreef. Chikoya rent richting de bal. Chikoya passt de bal met de wreef. Havlák rent richting de bal. Havlák haalt uit met een fantastische trap. Kurzelewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya passt de bal met de wreef. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - İstanbulspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK YÜREK (DİRİLİŞ) 59%, İstanbulspor 41%.
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - İstanbulspor 0:3

64e minuut.
Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya geeft een lange en hoge pass. Tüzün kopt de bal weg. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ishi geeft een hoge lob. Papović geeft een hoge lob. Kelleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás haalt uit met een fantastische trap. Kurzelewski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Çiftelli passt de bal in één keer door. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya geeft een hoge lob. Leyton rent richting de bal. Leyton draait met de bal, schiet en ... Kurzelewski bokst de bal weg.

89e minuut.
Zsiborás kopt de bal weg. Soetekouw is nu in balbezit. Leyton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leyton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK YÜREK (DİRİLİŞ) 54%, İstanbulspor 46%.
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - İstanbulspor 0:3