Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: viitorul b Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6967
CF Gloria Bistrita UniversitateaCraiova
oo Tactiek Univ.1
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Stojnić geeft een hoge lob. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Novitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral onderschept slim de pass. Cabral draait met de bal, schiet en ... Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Redak passt de bal met de wreef. Achim met een sublieme pass. Basterra heeft problemen om de bal te vangen. Basterra draait met de bal, schiet en ... Pineda bokst de bal weg.

19e minuut.
Krstajić controleert de bal met de borst. Redak rent richting de bal. Novitski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Redak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabral kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Szarmach rent richting de bal. Szarmach geeft een lange en hoge pass. Bălţeanu speelt de bal door. Stojnić geeft een lange en hoge pass. Cabral springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Krölin speelt de bal door. Redak speelt de bal door. Bălţeanu rent richting de bal. Aelpler onderschept slim de pass. Aelpler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cabrejo passt de bal zonder na te denken. Klaas is nu in balbezit. Gonda onderschept slim de pass. Gonda geeft een hoge lob. Novitski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Redak geeft de bal voor. Cabral rent richting de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - UniversitateaCraiova 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 63%, UniversitateaCraiova 37%.
CF Gloria Bistrita - UniversitateaCraiova 0:1

47e minuut.
Krstajić is nu in balbezit. Stojnić onderschept slim de pass. Stojnić geeft de bal voor. Cabral is nu in balbezit. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Redak passt de bal met de wreef. Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal met de wreef. Horno is nu in balbezit. Horno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Basterra onderschept slim de pass. Krstajić begaat een overtreding. Krstajić krijgt een gele kaart. Basterra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Achim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabral is nu in balbezit. Cabral draait met de bal, schiet en ... Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - UniversitateaCraiova 0:2

89e minuut.
Achim geeft een hoge lob. Daar is Szarmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarmach met een sublieme pass. Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Redak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 56%, UniversitateaCraiova 44%.
CF Gloria Bistrita - UniversitateaCraiova 0:2