Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13583
USA Ísland
USA 12 Tactiek Alano2S
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
76.3 gemiddelde waardering 70.3
formidable Schieten outstanding
incredible Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko geeft de bal voor. Cancela kopt de bal weg. Daar is Garlick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlick draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Ísland 1:0

8e minuut.
Lofton geeft een lange en hoge pass. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinnason maakt een afschuwelijke overtreding. Tinnason krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson passt de bal zonder na te denken. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson geeft een hoge lob. Helgason springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Fregosi rent richting de bal. Fregosi passt de bal zonder na te denken. Cancela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancela draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Ísland 2:0

22e minuut.
Garfield verovert de bal door een tackle van achteren. Garfield geeft de bal voor. Garlick is nu in balbezit. Garlick draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Ísland 3:0

30e minuut.
Theódórsson speelt de bal door. Ingimundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson passt de bal met de wreef. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason draait met de bal, schiet en ... Obrzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jóelsson probeert naar een medespeler te passen. Gentry rent richting de bal. Helgason onderschept slim de pass. Helgason schiet op doel. Obrzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Ísland 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 47%, Ísland 53%.
USA - Ísland 3:1

51e minuut.
Friðþjófsson heeft problemen om de bal te vangen. Friðþjófsson speelt de bal door. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson geeft de bal voor. Helgason maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Ísland 3:2

56e minuut.
Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Helgason kopt de bal weg. Pálmason rent richting de bal. Pálmason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Ísland 3:3

59e minuut.
Klungelig pakt Lofton de bal. Garfield rent richting de bal. Helgason verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Ísland 3:4

63e minuut.
Jóelsson probeert naar een medespeler te passen. Ingimundsson rent richting de bal. Lofton begaat een overtreding. Lofton krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ingimundsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Ingimundsson met een snel genomen vrije trap. Fregosi kopt de bal weg. Coulter heeft problemen om de bal te vangen. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ... Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Coulter is nu in balbezit. Helgason onderschept slim de pass. Garfield schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Helgason raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
McNelis kopt de bal weg. Lofton heeft problemen om de bal te vangen. Lofton speelt de bal door. Cancela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancela draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 47%, Ísland 53%.
USA - Ísland 3:4