Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zitem FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2382
Zitem FC Z.burnu
has Tactiek 352
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 42.9
redelijk Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Biskupek rent richting de bal. Kandikó onderschept slim de pass. Kandikó passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aranowski de bal. Aranowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Băcilă passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Naranjo de bal onder controle te krijgen. Piscitelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Biskupek passt de bal zonder na te denken. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok met een sublieme pass. Bernard rent richting de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Băcilă passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Anczok de bal onder controle te krijgen. Ionaş met een sublieme pass. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Z.burnu 0:1

39e minuut.
Liput onderschept slim de pass. Liput met een sublieme pass. Taihe speelt de bal door. Kandikó is nu in balbezit. Kandikó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ionaş speelt de bal door. Klungelig pakt Bernard de bal. Bernard speelt de bal door. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli bokst de bal weg.

44e minuut.
Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Bernard passt de bal in één keer door. Băcilă is nu in balbezit. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Z.burnu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 56%, Z.burnu 44%.
Zitem FC - Z.burnu 0:2

46e minuut.
Piłsudski probeert naar een medespeler te passen. Taihe probeert naar een medespeler te passen. Liput met een sublieme pass. Aranowski rent richting de bal. Aranowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Liput met een snelle inworp. Taihe probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hà met een sublieme pass. Aranowski rent richting de bal. Aranowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ionaş speelt de bal door. Bernard is nu in balbezit. Bernard met een sublieme pass. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Băcilă kopt de bal weg. Anczok rent richting de bal. Anczok passt de bal met de wreef. Vundrle geeft de bal voor. Bernard maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Biskupek met een sublieme pass. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok probeert naar een medespeler te passen. Bernard rent richting de bal. Bernard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ionaş geeft de bal voor. Żurowski speelt de bal door. Daar is Taihe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anczok is nu in balbezit. Anczok geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vundrle kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Żurowski de bal onder controle te krijgen. Naranjo is nu in balbezit. Băcilă onderschept slim de pass. Băcilă haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Z.burnu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 60%, Z.burnu 40%.
Zitem FC - Z.burnu 0:3