Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 17:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Canada Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7333
Canada Honduras
Canada 5-2-1-2 Tactiek Honduras 2
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
67.6 gemiddelde waardering 69.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón onderschept slim de pass. Cantón passt de bal zonder na te denken. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy onderschept slim de pass. Alcerro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alcerro krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De Palma geeft de bal voor. Alcerro met een sublieme pass. Cantón met een sublieme pass. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bellavance rent richting de bal. Bellavance geeft de bal voor. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman passt de bal in één keer door. Erazo verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meuleman neemt de hoekschop. Allison maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Inworp. DeRosario met een snelle inworp. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 51%, Honduras 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canada - Honduras 0:0

56e minuut.
Vargas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Palma. Vargas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alcerro met een snel genomen vrije trap. Vargas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Barón probeert de bal aan de voet te houden. Hernandez rent richting de bal. Dandy onderschept slim de pass. Dandy haalt uit met een fantastische trap. Yanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Honduras 1:0

73e minuut.
Dandy passt de bal in één keer door. Allison rent richting de bal. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel. Yanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dandy is nu in balbezit. Dandy draait met de bal, schiet en ... Yanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Honduras 2:0

76e minuut.
Valderrama geeft de bal voor. Garvey kopt de bal weg. Emmerson heeft problemen om de bal te vangen. Giron is nu in balbezit. Giron haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O`Neill komt het veld opgelopen.

81e minuut.
McDonald kopt de bal weg. O`Neal heeft problemen om de bal te vangen. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Honduras 2:1

84e minuut.
Vargas kopt de bal weg. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 50%, Honduras 50%.
Canada - Honduras 2:1