Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Rok Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4954
FC Rok Royal Rakovník
Attack Tactiek TNT2
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.2 gemiddelde waardering 56.5
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Horeš met een sublieme pass. Grob rent richting de bal. Kloupar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kloupar krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Játro geeft een hoge lob. Taczkowski met een sublieme pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Hasoň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:1

2e minuut.
Butka speelt de bal door. Rožníček rent richting de bal. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:2

4e minuut.
Šplíchal geeft een hoge lob. Inworp. Janosik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allen rent richting de bal. Allen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ustael verovert de bal door een tackle van achteren. Ustael geeft de bal voor. Šplíchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen onderschept slim de pass. Allen haalt uit met een fantastische trap. Hasoň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:3

12e minuut.
Játro rent richting de bal. Játro geeft een lange en hoge pass. Šplíchal kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski geeft de bal voor. Allen kopt de bal weg. Uzalan heeft problemen om de bal te vangen. Uzalan haalt uit met een fantastische trap. Hasoň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:4

15e minuut.
Řepka rent richting de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Játro rent richting de bal. Ban onderschept slim de pass. Ban met een sublieme pass. Hasoň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Uzalan onderschept slim de pass. Uzalan met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:5

17e minuut.
Uzalan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horeš. Uzalan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uzalan met een snel genomen vrije trap. Ban springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan is nu in balbezit. Uzalan draait met de bal, schiet en ... Hasoň probeert wanhopig de bal te grijpen. Klášterecký probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:6

20e minuut.
Rožníček speelt de bal door. Klungelig pakt Butka de bal. Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Allen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Klášterecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:7

24e minuut.
Allen geeft een hoge lob. Hasoň speelt de bal door. Janosik kopt de bal weg. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:8

28e minuut.
Allen is nu in balbezit. Allen passt de bal zonder na te denken. Uzalan speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. Hasoň maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:9

31e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan passt de bal zonder na te denken. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:10

35e minuut.
Firmino geeft een lange en hoge pass. Allen rent richting de bal. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan schiet op doel. Hasoň maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:11

37e minuut.
Uzalan passt de bal met de wreef. Taczkowski speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Klášterecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Allen neemt de hoekschop. Ban krijgt zijn hoofd ertegen. Hasoň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Horeš onderschept slim de pass. Taczkowski onderschept slim de pass. Taczkowski probeert naar een medespeler te passen. Uzalan rent richting de bal. Uzalan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klášterecký probeert de bal met de borst te controleren. Allen probeert naar een medespeler te passen. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Hasoň maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 81%, Royal Rakovník 19%.
FC Rok - Royal Rakovník 0:12

48e minuut.
Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen speelt de bal door. Klášterecký rent richting de bal. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Klungelig pakt Grob de bal. Grob met een sublieme pass. Janosik speelt de bal door. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen draait met de bal, schiet en ... Hasoň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klášterecký geeft een lange en hoge pass. Inworp. Allen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Allen geeft een lange en hoge pass. Ban is nu in balbezit. Ban met een sublieme pass. Uzalan rent richting de bal. Uzalan draait met de bal, schiet en ... Hasoň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Horeš is nu in balbezit. Ban onderschept slim de pass. Ban met een sublieme pass. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Grob kopt de bal weg. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. Hasoň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rožníček verovert de bal door een tackle van achteren. Ustael onderschept slim de pass. Ustael geeft een lange en hoge pass. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen schiet op doel. Hasoň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ustael passt de bal in één keer door. Janosik met een sublieme pass. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Allen speelt de bal door. Janosik is nu in balbezit. Janosik passt de bal met de wreef. Allen is nu in balbezit. Allen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hasoň met een harde bal richting middenveld. Grob kopt de bal weg. Allen rent richting de bal. Allen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:13

65e minuut.
Ustael is nu in balbezit. Ustael geeft de bal voor. Daar is Klášterecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. Hasoň maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:14

66e minuut.
Uzalan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taczkowski de bal. Taczkowski passt de bal met de wreef. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Firmino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taczkowski rent richting de bal. Taczkowski geeft een lange en hoge pass. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:15

69e minuut.
Horeš onderschept slim de pass. Taczkowski geeft een hoge lob. Allen rent richting de bal. Allen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klášterecký de bal onder controle te krijgen. Hasoň bokst de bal weg. Uzalan rent richting de bal. Uzalan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:16

71e minuut.
Horeš met een sublieme pass. Taczkowski speelt de bal door. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban schiet op doel. Hasoň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:17

74e minuut.
Taczkowski passt de bal met de wreef. Ban rent richting de bal. Ban probeert naar een medespeler te passen. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Grob kopt de bal weg. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:18

76e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Klášterecký kopt de bal weg. Allen rent richting de bal. Allen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Hasoň maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grob speelt de bal door. Janosik met een sublieme pass. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel. Hasoň bokst de bal weg.

83e minuut.
Ustael kopt de bal weg. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzalan rent richting de bal. Uzalan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik passt de bal met de wreef. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel. Hasoň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:19

89e minuut.
Ustael speelt de bal door. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino geeft de bal voor. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klášterecký de bal. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Royal Rakovník 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 86%, Royal Rakovník 14%.
FC Rok - Royal Rakovník 0:20