Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 08:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pilipinas
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15212
Pilipinas Rossiya
Shqipëria Tactiek Zadornov
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
71.3 gemiddelde waardering 75.4
formidable Schieten outstanding
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Paa kopt de bal weg. Bagrov met een sublieme pass. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ... Saulog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Rossiya 0:1

26e minuut.
Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij passt de bal in één keer door. Paa rent richting de bal. Paa geeft een hoge lob. Curameng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Patalinhug is nu in balbezit. Patalinhug geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bagrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matveev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tandoc rent richting de bal. Tandoc passt de bal zonder na te denken. Penano rent richting de bal. Penano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pilipinas - Rossiya 1:1

42e minuut.
Shalimov passt de bal in één keer door. Falin rent richting de bal. Curameng onderschept slim de pass. Curameng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Rossiya 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas 64%, Rossiya 36%.
Pilipinas - Rossiya 2:1

53e minuut.
Inworp. Zavaliy met de inworp. Labis geeft de bal voor. Penano bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lacbawan rent richting de bal. Vishnevskij onderschept slim de pass. Patalinhug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vishnevskij raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matveev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Saulog bokst de bal weg. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pilipinas - Rossiya 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teniagin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Shalimov probeert naar een medespeler te passen. Matveev speelt de bal door. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin haalt uit met een fantastische trap. Saulog probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Rossiya 2:3

73e minuut.
Isaev met de inworp. Matveev kan de bal niet met de borst controleren. Matveev geeft een hoge lob. Teniagin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Rossiya 2:4

74e minuut.
Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisicyn speelt de bal door. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft een lange en hoge pass. Teniagin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ryzhov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ryzhkin komt het veld opgelopen. Favstov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas 76%, Rossiya 24%.
Pilipinas - Rossiya 2:4