Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ULU ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1577
ULU SPOR ULUTAŞ sk
normaLl Tactiek ULUTAŞ
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
36.9 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten adequate
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Toker geeft een hoge lob. Gölbaşı kopt de bal weg. Acun probeert de bal aan de voet te houden. Karaisalı rent richting de bal. Karaisalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bruzdewicz met een sublieme pass. Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hall krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Canyiğit speelt de bal door. Kılıçarslan rent richting de bal. Kılıçarslan probeert naar een medespeler te passen. Gölbaşı is nu in balbezit. Gölbaşı schiet op doel. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Canyiğit passt de bal met de wreef. Hoşgör rent richting de bal. Hoşgör speelt de bal door. Gölbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gölbaşı draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Canyiğit geeft een lange en hoge pass. Gölbaşı probeert de bal aan de voet te houden. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gölbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Gölbaşı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Acun geeft een lange en hoge pass. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar begaat een overtreding. Ţânţar krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Toker probeert naar een medespeler te passen. Canyiğit is nu in balbezit. Canyiğit passt de bal zonder na te denken. Karaisalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaisalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ţânţar passt de bal met de wreef. Baniciu rent richting de bal. Topçu verovert de bal door een tackle van achteren. Acıbadem verovert de bal door een tackle van achteren. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... Altunapa bokst de bal weg. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ULUTAŞ sk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 59%, ULUTAŞ sk 41%.
ULU SPOR - ULUTAŞ sk 1:0

75e minuut.
Leja geeft de bal voor. Gölbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Akdağ zijn tegenspeler op de grond. Akdağ krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem geeft een hoge lob. Hall is nu in balbezit. Acıbadem onderschept slim de pass. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hoşgör speelt de bal door. Canyiğit rent richting de bal. Canyiğit passt de bal met de wreef. Karaisalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaisalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 58%, ULUTAŞ sk 42%.
ULU SPOR - ULUTAŞ sk 1:0