Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Littoria Goferva FC
352new Tactiek 13.3-UD
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen very good


29e minuut.
Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Del Dottore rent richting de bal. Del Dottore met een sublieme pass. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella schiet op doel. Vernon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Palomino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. del Castillo komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Baiardi probeert naar een medespeler te passen. Del Dottore met een sublieme pass. Giannella is nu in balbezit. Giannella draait met de bal, schiet en ... Vernon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Littoria 39%, Goferva FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Littoria - Goferva FC 0:0

48e minuut.
Del Dottore met een sublieme pass. Baiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiardi geeft een hoge lob. Giannella rent richting de bal. Giannella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, del Castillo zal de hoekschop nemen. Villegas kopt de bal weg. Daar is Waleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Del Dottore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Dottore speelt de bal door. Baiardi is nu in balbezit. Baiardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Littoria - Goferva FC 1:0

64e minuut.
Hindsberg rent richting de bal. Hindsberg speelt de bal door. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri geeft een lange en hoge pass. Volpi maakt een snoekduik en kopt de bal. Vernon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Littoria - Goferva FC 2:0

70e minuut.
Larrota passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Villegas de bal onder controle te krijgen. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Munusamy met een sublieme pass. Contreras geeft een hoge lob. Waleczek krijgt zijn hoofd ertegen. Carlgren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hindsberg is nu in balbezit. Hindsberg passt de bal in één keer door. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri geeft een hoge lob. Giannella maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Littoria - Goferva FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Littoria 39%, Goferva FC 61%.
Littoria - Goferva FC 3:0