Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
litj puttan Bertoi Team
super Tactiek VIV
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Odden rent richting de bal. Riesgo verovert de bal door een tackle van achteren. Riesgo passt de bal zonder na te denken. Seren is nu in balbezit. Seren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Riesgo met een sublieme pass. Aguilar met een sublieme pass. Seren is nu in balbezit. Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Benhalima probeert naar een medespeler te passen. Nsana rent richting de bal. Nsana geeft een lange en hoge pass. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:1

7e minuut.
Riesgo heeft problemen om de bal te vangen. Riesgo geeft de bal voor. Seren rent richting de bal. Seren haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Kazun de bal. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:2

9e minuut.
Riesgo passt de bal in één keer door. Aguilar met een sublieme pass. Seren rent richting de bal. Seren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:3

11e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. Seren is nu in balbezit. Terlecki rent richting de bal. Seren verovert de bal door een tackle van achteren. Seren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar geeft de bal voor. Seren rent richting de bal. Seren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:4

18e minuut.
Benhalima verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalima passt de bal in één keer door. Nsana speelt de bal door. Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazun haalt uit met een fantastische trap. Vannuten bokst de bal weg.

19e minuut.
Riesgo speelt de bal door. Kazun is nu in balbezit. Kazun met een sublieme pass. Seren is nu in balbezit. Seren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biesicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap. Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:5

23e minuut.
Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Quang verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Quang geeft een lange en hoge pass. Seren heeft problemen om de bal te vangen. Seren draait met de bal, schiet en ... Vannuten bokst de bal weg. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Vannuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:6

26e minuut.
Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu begaat een overtreding. Benhalima raakt geblesseerd tijdens het duel. Riesgo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seren krijgt zijn hoofd ertegen. Vannuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazun schiet op doel. Vannuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:7

28e minuut.
Benhalima kopt de bal weg. Riesgo probeert naar een medespeler te passen. Aguilar met een sublieme pass. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap. Vannuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Riesgo onderschept slim de pass. Riesgo passt de bal zonder na te denken. Kazun heeft problemen om de bal te vangen. Kazun haalt uit met een fantastische trap. Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:8

31e minuut.
Benhalima passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Kazun rent richting de bal. Kazun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:9

35e minuut.
Riesgo onderschept slim de pass. Riesgo passt de bal zonder na te denken. Kazun is nu in balbezit. Seren is nu in balbezit. Seren schiet op doel. Vannuten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bjerkås controleert de bal met de borst. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima geeft een lange en hoge pass. Kazun springt en kopt de bal. Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nsana rent richting de bal. Nsana geeft een hoge lob. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:10

45e minuut.
Seren geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nsana de bal. Nsana met een sublieme pass. Kazun heeft problemen om de bal te vangen. Kazun draait met de bal, schiet en ... Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 86%, Bertoi Team 14%.
litj puttan - Bertoi Team 0:10

46e minuut.
Rubirosa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren verovert de bal door een tackle van achteren. Seren passt de bal met de wreef. Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Riesgo kan de bal niet met de borst controleren. Riesgo passt de bal in één keer door. Nsana probeert naar een medespeler te passen. Kazun rent richting de bal. Kazun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:11

55e minuut.
Brezovar komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Aguilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezovar probeert naar een medespeler te passen. Nsana speelt de bal door. Seren is nu in balbezit. Seren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nartea met een sublieme pass. Bjerkås bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Benhalima zijn tegenspeler op de grond. Benhalima krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Blanco komt het veld opgelopen. Gataulin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Brezovar is nu in balbezit. Brezovar speelt de bal door. Seren rent richting de bal. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:12

64e minuut.
Benhalima met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal met de wreef. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 0:13

66e minuut.
Levipani passt de bal zonder na te denken. Marchiggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkås onderschept slim de pass. Bjerkås draait met de bal, schiet en ... Ordoñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 1:13

76e minuut.
Brezovar passt de bal zonder na te denken. Galindo rent richting de bal. Seren verovert de bal door een tackle van achteren. Seren schiet op doel. Vannuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 1:14

77e minuut.
Daar is Gataulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlecki met een sublieme pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren onderschept slim de pass. Seren draait met de bal, schiet en ... Vannuten bokst de bal weg.

82e minuut.
Nartea verovert de bal door een tackle van achteren. Nartea geeft een lange en hoge pass. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin draait met de bal, schiet en ... Vannuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 1:15

90e minuut.
Nsana onderschept slim de pass. Nsana geeft de bal voor. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Bertoi Team 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 77%, Bertoi Team 23%.
litj puttan - Bertoi Team 1:16