Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland_FC Liverpool Football Club
XRP-FORK-DA Tactiek ♔ LFC-523 ♔
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
62.7 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Kraś kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ramos bokst de bal weg.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Key de bal onder controle te krijgen. Alcántara is nu in balbezit. Cardoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cardoso krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Angulo geeft een lange en hoge pass. Rodríguez controleert de bal met de borst. Bartumeo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodríguez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rodríguez kan niet meer verder spelen. Legrá komt het veld opgelopen. Angulo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Liverpool Football Club 1:0

24e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro met een sublieme pass. Daar is Kraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś geeft een hoge lob. Legrá maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mujakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo geeft een hoge lob. Legrá rent richting de bal. Legrá draait met de bal, schiet en ... Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mujakić heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Legrá is nu in balbezit. Legrá haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kraś neemt de hoekschop. Legrá kopt de bal weg. Mojić geeft een hoge lob. Legrá springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mujakić kopt de bal weg. Niero bereikt de bal nog maar net als eerste. Niero passt de bal zonder na te denken. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een lange en hoge pass. Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland_FC - Liverpool Football Club 1:1

37e minuut.
Inworp. Kraś met een snelle inworp. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá onderschept slim de pass. Legrá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Golik passt de bal met de wreef. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legrá. Legrá krijgt een gele kaart. Choiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Choiński kopt de bal weg. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Kraś rent richting de bal. Kraś geeft een lange en hoge pass. Legrá krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 32%, Liverpool Football Club 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland_FC - Liverpool Football Club 1:1

59e minuut.
Angulo probeert naar een medespeler te passen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro met een sublieme pass. Klungelig pakt Kraś de bal. Kraś geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Montenegro kan de bal niet met de borst controleren. Key rent richting de bal. Mujakić onderschept slim de pass. Mujakić geeft een hoge lob. Denko kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bernardi bokst de bal weg.

66e minuut.
Bartumeo passt de bal zonder na te denken. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Legrá rent richting de bal. Legrá schiet op doel. Ramos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Liverpool Football Club 2:1

70e minuut.
Bartumeo passt de bal met de wreef. Legrá heeft problemen om de bal te vangen. Bartumeo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Legrá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angulo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Legrá rent richting de bal. Ravelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Legrá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Ravelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legrá kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Liverpool Football Club 3:1

72e minuut.
Mojić speelt de bal door. Di Santo rent richting de bal. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Niero met een sublieme pass. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Key tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Key krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Golik geeft de bal voor. Arévalo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niero neemt de hoekschop. Alcántara krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Kraś rent richting de bal. Kraś geeft de bal voor. Legrá krijgt zijn hoofd ertegen. Ramos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Golik geeft een lange en hoge pass. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara passt de bal met de wreef. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Key bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Liverpool Football Club 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 40%, Liverpool Football Club 60%.
Deutschland_FC - Liverpool Football Club 3:2