Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:15
  • Competitiewedstrijd: W!N
  • Stadion: Far Katlan
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8582
Heretacskók* Milan AC 07
flexi 2 Tactiek Sárkány
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38.4 gemiddelde waardering 54.1
redelijk Schieten solide
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda geeft een lange en hoge pass. Mravović is nu in balbezit. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque passt de bal met de wreef. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft een hoge lob. Rimondini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - Milan AC 07 0:1

10e minuut.
Inworp. Haraldseid met de inworp. Anđušić heeft problemen om de bal te vangen. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Mravović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Barkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda passt de bal in één keer door. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hercegfalvi passt de bal met de wreef. Stelmac speelt de bal door. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - Milan AC 07 0:2

19e minuut.
Anđušić verovert de bal door een tackle van achteren. Zakarija is nu in balbezit. Anđušić verovert de bal door een tackle van achteren. Anđušić geeft de bal voor. Rimondini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldseid verovert de bal door een tackle van achteren. Haraldseid met een sublieme pass. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Haraldseid is nu in balbezit. Haraldseid speelt de bal door. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft de bal voor. Barkó kopt de bal weg. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Stelmac probeert naar een medespeler te passen. Lezaun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sollier speelt de bal door. Rimondini is nu in balbezit. Rimondini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heretacskók* 77%, Milan AC 07 23%.
Heretacskók* - Milan AC 07 0:2

52e minuut.
Daar is Jambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezaun is nu in balbezit. Lezaun geeft een hoge lob. Rimondini rent richting de bal. Rimondini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque geeft een lange en hoge pass. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović draait met de bal, schiet en ... Esztergályos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - Milan AC 07 0:3

56e minuut.
Mravović kopt de bal weg. Rimondini rent richting de bal. Barkó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rimondini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rimondini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Esztergályos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Haraldseid rent richting de bal. Haraldseid passt de bal zonder na te denken. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft een hoge lob. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mravović rent richting de bal. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - Milan AC 07 0:4

83e minuut.
Haraldseid onderschept slim de pass. Haraldseid geeft een hoge lob. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel. Esztergályos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - Milan AC 07 0:5

87e minuut.
Jambor is nu in balbezit. Stelmac verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmac geeft de bal voor. Barkó kopt de bal weg. Stelmac geeft een lange en hoge pass. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heretacskók* 71%, Milan AC 07 29%.
Heretacskók* - Milan AC 07 0:5