Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:15
  • Competitiewedstrijd: W!N
  • Stadion: Soroksár SC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8422
Soroksár SC Sportiva Roma
4-4-2 Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
42.2 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten good
good Passen good
good Verdedigen average


14e minuut.
Óvári speelt de bal door. Sócrates probeert naar een medespeler te passen. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia met een sublieme pass. Weöres rent richting de bal. Óvári verovert de bal door een tackle van achteren. Óvári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hegedüs is nu in balbezit. Hegedüs speelt de bal door. Estevão geeft de bal voor. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz schiet op doel. Bocaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Radzewicz onderschept slim de pass. Radzewicz draait met de bal, schiet en ... Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Viola rent richting de bal. Viola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 51%, Sportiva Roma 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soroksár SC - Sportiva Roma 0:0

65e minuut.
Daar is Zaharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi rent richting de bal. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bocaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Sportiva Roma 0:1

71e minuut.
Szabolcsi passt de bal met de wreef. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein geeft een hoge lob. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi verovert de bal door een tackle van achteren. Urbányi speelt de bal door. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabeza de Vaca probeert wanhopig de bal te grijpen. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soroksár SC - Sportiva Roma 1:1

89e minuut.
Hegedüs is nu in balbezit. Óvári rent richting de bal. Óvári passt de bal zonder na te denken. Zaharia is nu in balbezit. Zaharia geeft een lange en hoge pass. Cabeza de Vaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 51%, Sportiva Roma 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soroksár SC - Sportiva Roma 1:1