Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:15
  • Competitiewedstrijd: W!N
  • Stadion: Sportiva Roma Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6281
Sportiva Roma Milan AC 07
4-1-3-2 Tactiek Sárkány
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
46.4 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


21e minuut.
Na een snelle pass probeert Radzewicz de bal onder controle te krijgen. Anđušić is nu in balbezit. Met opzet legt Sócrates zijn tegenspeler op de grond. Sócrates krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Gajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegedüs begaat een overtreding. Gajda raakt geblesseerd tijdens het duel. Haraldseid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rimondini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - Milan AC 07 0:1

42e minuut.
Rubinstein geeft de bal voor. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz schiet op doel. Lászka probeert de bal aan de voet te houden. Regőczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rubinstein neemt de hoekschop. Viola maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportiva Roma 54%, Milan AC 07 46%.
Sportiva Roma - Milan AC 07 0:1

51e minuut.
Rob verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmac speelt de bal door. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Anđušić passt de bal zonder na te denken. Gajda rent richting de bal. Gajda probeert naar een medespeler te passen. Rimondini is nu in balbezit. Rimondini schiet op doel. Cabeza de Vaca bokst de bal weg.

65e minuut.
Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft de bal voor. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimondini is nu in balbezit. Rimondini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Põhi geeft de bal voor. Anđušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mravović rent richting de bal. Rimondini is nu in balbezit. Rimondini schiet op doel. Cabeza de Vaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein passt de bal in één keer door. Óvári rent richting de bal. Óvári geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportiva Roma 70%, Milan AC 07 30%.
Sportiva Roma - Milan AC 07 0:1