Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:15
  • Competitiewedstrijd: W!N
  • Stadion: Far Katlan
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3388
Heretacskók* Sportiva Roma
flexi 2 Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Óvári onderschept slim de pass. Óvári geeft een hoge lob. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - Sportiva Roma 0:1

3e minuut.
Radzewicz met een sublieme pass. Sócrates rent richting de bal. Sócrates met een sublieme pass. Rubinstein rent richting de bal. Rubinstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rubinstein met een snelle inworp. Óvári rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Váraljai. Váraljai krijgt een gele kaart. Óvári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Óvári komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rubinstein verovert de bal door een tackle van achteren. Rubinstein passt de bal zonder na te denken. Óvári rent richting de bal. Óvári geeft een hoge lob. Radzewicz kopt de bal weg. Esztergályos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Radzewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Garlate de bal. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - Sportiva Roma 0:2

23e minuut.
Viola heeft problemen om de bal te vangen. Paál is nu in balbezit. Viola onderschept slim de pass. Viola schiet op doel. Esztergályos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rubinstein geeft de bal voor. Daar is Barkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barkó de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rubinstein probeert naar een medespeler te passen. Viola heeft problemen om de bal te vangen. Bíró begaat een overtreding. Viola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubinstein wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rubinstein rent richting de bal. Rubinstein passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bíró de bal. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sócrates geeft de bal voor. Radzewicz rent richting de bal. Garlate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garlate krijgt een gele kaart. Radzewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radzewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Óvári onderschept slim de pass. Óvári speelt de bal door. Klungelig pakt Viola de bal. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Viola passt de bal zonder na te denken. Rubinstein geeft een lange en hoge pass. Garlate is nu in balbezit. Radzewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Radzewicz schiet op doel. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - Sportiva Roma 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heretacskók* 70%, Sportiva Roma 30%.
Heretacskók* - Sportiva Roma 0:3

46e minuut.
Viola met een sublieme pass. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz geeft de bal voor. Daar is Jambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Põhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakarija bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Óvári krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klungelig pakt Jelenovics de bal. Óvári is nu in balbezit. Óvári geeft een lange en hoge pass. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola schiet op doel. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Barkó geeft de bal voor. Põhi geeft een hoge lob. Rubinstein kopt de bal weg. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Radzewicz passt de bal zonder na te denken. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári speelt de bal door. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Rubinstein de bal. Rubinstein passt de bal zonder na te denken. Sócrates speelt de bal door. Viola rent richting de bal. Viola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heretacskók* 68%, Sportiva Roma 32%.
Heretacskók* - Sportiva Roma 0:3