Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:23
  • Competitiewedstrijd: Cup of Coffee
  • Stadion: Municipal
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4303
Cruz del Sur Little Sokker Angels
N1 Tactiek Diamond+x#2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Weyer is nu in balbezit. Doric is nu in balbezit. Weyer verovert de bal door een tackle van achteren. Weyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Little Sokker Angels 0:1

27e minuut.
Curechi is nu in balbezit. Duim onderschept slim de pass. Duim geeft een hoge lob. Weyer rent richting de bal. Weyer draait met de bal, schiet en ... Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pocher geeft een lange en hoge pass. Hätinger rent richting de bal. Hätinger speelt de bal door. Weyer is nu in balbezit. Weyer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
N`Tsogo kopt de bal weg. Klungelig pakt Klemencz de bal. Estruch Martínez rent richting de bal. Klemencz onderschept slim de pass. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Bláthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 55%, Little Sokker Angels 45%.
Cruz del Sur - Little Sokker Angels 0:1

53e minuut.
Izaguirre probeert de bal met de borst te controleren. Klemencz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estruch Martínez. Klemencz raakt geblesseerd tijdens het duel. Beudoret komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Bláthy bokst de bal weg.

64e minuut.
Menci verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Weyer krijgt zijn hoofd ertegen. Tianno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Little Sokker Angels 0:2

69e minuut.
Klemencz is nu in balbezit. Bayerschmidt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klemencz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beudoret zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klemencz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Puistoranta kopt de bal weg. N`Tsogo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estruch Martínez. Estruch Martínez krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Beudoret passt de bal zonder na te denken. Daar is N`Tsogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corell is nu in balbezit. N`Tsogo onderschept slim de pass. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Duim onderschept slim de pass. Duim geeft een hoge lob. Weyer is nu in balbezit. Weyer draait met de bal, schiet en ... Tianno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Little Sokker Angels 0:3

80e minuut.
Duim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weyer de bal. Vilaró schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vilaró krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Inworp. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen. Hätinger met de inworp. Vilaró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim onderschept slim de pass. Duim geeft een hoge lob. Weyer heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 55%, Little Sokker Angels 45%.
Cruz del Sur - Little Sokker Angels 0:3