Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BÖHLER Baltic Stars
Uber supoffx11 Tactiek Test1
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
57.6 gemiddelde waardering 54
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Dalke is nu in balbezit. Dalke geeft de bal voor. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap. Riponi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BÖHLER - Baltic Stars 0:1

14e minuut.
Ohlrogge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uria is nu in balbezit. Uria geeft een hoge lob. Syrek geeft een hoge lob. Anying krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Flaum trapt de bal weg. Syrek kopt de bal weg. Näsström rent richting de bal. Näsström geeft een hoge lob. Anying krijgt zijn hoofd ertegen. Flaum bokst de bal weg.

26e minuut.
Kaltenecker speelt de bal door. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski geeft een lange en hoge pass. Anying bereikt de bal nog maar net als eerste. Anying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BÖHLER - Baltic Stars 1:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bello Serans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalke is nu in balbezit. Dalke geeft een hoge lob. Kasperek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BÖHLER 50%, Baltic Stars 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BÖHLER - Baltic Stars 1:1

61e minuut.
Riverón onderschept slim de pass. Meléndez geeft een hoge lob. Uria kopt de bal weg. Klungelig pakt Anying de bal. Anying haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Näsström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syrek geeft de bal voor. Anying bereikt de bal nog maar net als eerste. Anying haalt uit met een fantastische trap. Flaum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BÖHLER - Baltic Stars 2:1

72e minuut.
Elsässer passt de bal met de wreef. Dalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalke probeert naar een medespeler te passen. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo draait met de bal, schiet en ... Riponi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BÖHLER 48%, Baltic Stars 52%.
BÖHLER - Baltic Stars 2:1