Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BÖHLER Cruz del Sur
Uber supoffx11 Tactiek N1
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 47.1
good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Syrek speelt de bal door. Näsström heeft problemen om de bal te vangen. Beudoret tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beudoret krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Menci kopt de bal weg. Curechi rent richting de bal. Curechi passt de bal in één keer door. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BÖHLER - Cruz del Sur 0:1

18e minuut.
Syrek heeft problemen om de bal te vangen. Beudoret geeft de bal voor. Riverón kopt de bal weg. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Uria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo rent richting de bal. Rauseo geeft een hoge lob. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Riponi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Beudoret de bal. Beudoret geeft een hoge lob. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Beudoret onderschept slim de pass. Beudoret geeft een hoge lob. Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BÖHLER 56%, Cruz del Sur 44%.
BÖHLER - Cruz del Sur 0:1

57e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo springt en kopt de bal. Riponi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Filip met een sublieme pass. Beudoret rent richting de bal. Beudoret passt de bal met de wreef. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Riponi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esnaider komt het veld opgelopen. Vilaró komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Syrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lillemaa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Näsström. Näsström krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BÖHLER 68%, Cruz del Sur 32%.
BÖHLER - Cruz del Sur 0:1