Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: Cup of Coffee
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5920
Cruz del Sur Baltic Stars
N1 Tactiek Test1
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Beudoret passt de bal in één keer door. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo passt de bal in één keer door. Curechi rent richting de bal. Curechi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Beudoret geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo kopt de bal weg. Klemencz heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kötteritzsch geeft een hoge lob. Rauseo is nu in balbezit. Kasperek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kasperek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Kötteritzsch onderschept slim de pass. Kötteritzsch met een sublieme pass. Daar is Chon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chon geeft een hoge lob. Bertoldo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Beudoret kopt de bal weg. Puistoranta speelt de bal door. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Flaum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Baltic Stars 1:0

33e minuut.
Bertoldo verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoldo passt de bal in één keer door. Chon heeft problemen om de bal te vangen. Chon geeft een lange en hoge pass. Bertoldo krijgt zijn hoofd ertegen. Tianno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Filip met een sublieme pass. Beudoret probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel. Flaum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Baltic Stars 2:0

40e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Beudoret passt de bal zonder na te denken. N`Tsogo rent richting de bal. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 44%, Baltic Stars 56%.
Cruz del Sur - Baltic Stars 2:0

55e minuut.
N`Tsogo kopt de bal weg. Daar is Rakk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Baltic Stars 3:0

66e minuut.
Wosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi verovert de bal door een tackle van achteren. Curechi met een sublieme pass. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Flaum trapt de bal weg van het doel. Beudoret kan de bal niet met de borst controleren. Beudoret passt de bal zonder na te denken. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel. Flaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Baltic Stars 4:0

74e minuut.
N`Tsogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Flaum met een sublieme pass. Beudoret probeert naar een medespeler te passen. Kaltenecker rent richting de bal. Kaltenecker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Chon probeert naar een medespeler te passen. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lillemaa. Lillemaa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Doeltrap. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rakk geeft een hoge lob. Menci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kötteritzsch de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 36%, Baltic Stars 64%.
Cruz del Sur - Baltic Stars 4:0