Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: Cup of Coffee
  • Stadion: Babylon
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8819
Little Sokker Angels BÖHLER
Hippolyte Tactiek Uber supoffx11
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 57
good Schieten good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Näsström is nu in balbezit. Näsström geeft een lange en hoge pass. Jagusch rent richting de bal. Uria verovert de bal door een tackle van achteren. Uria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Sokker Angels - BÖHLER 0:1

18e minuut.
Hätinger passt de bal zonder na te denken. Estruch Martínez is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Suwalski ... Strafschop! Suwalski krijgt een gele kaart. Estruch Martínez raakt geblesseerd tijdens het duel. Izaguirre legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Little Sokker Angels - BÖHLER 1:1

20e minuut.
Pocher probeert naar een medespeler te passen. Estruch Martínez rent richting de bal. Løland begaat een overtreding. Løland krijgt een gele kaart. Estruch Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bakar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Syrek passt de bal zonder na te denken. Anying is nu in balbezit. Uria is nu in balbezit. Uria draait met de bal, schiet en ... Bláthy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Sokker Angels - BÖHLER 1:2

29e minuut.
Izaguirre is nu in balbezit. Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Izaguirre geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hätinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakar is nu in balbezit. Bakar geeft de bal voor. Izaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Uria speelt de bal door. Bakar probeert naar een medespeler te passen. Løland rent richting de bal. Liberato onderschept slim de pass. Liberato haalt uit met een fantastische trap. Riponi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Sokker Angels 41%, BÖHLER 59%.
Little Sokker Angels - BÖHLER 1:2

50e minuut.
Riverón met een snelle inworp. Bello Serans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello Serans probeert naar een medespeler te passen. Anying rent richting de bal. Anying haalt uit met een fantastische trap. Bláthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bakar speelt de bal door. Hätinger rent richting de bal. Hätinger probeert naar een medespeler te passen. Estruch Martínez is nu in balbezit. Estruch Martínez schiet op doel. Riponi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bakar met een sublieme pass. Hätinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hätinger geeft de bal voor. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Little Sokker Angels - BÖHLER 2:2

81e minuut.
Bakar probeert naar een medespeler te passen. Hätinger heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Suwalski zijn tegenspeler op de grond. Suwalski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Karabacak rent richting de bal. Karabacak geeft een hoge lob. Bakar is nu in balbezit. Estruch Martínez rent richting de bal. Estruch Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Sokker Angels - BÖHLER 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Sokker Angels 45%, BÖHLER 55%.
Little Sokker Angels - BÖHLER 3:2