Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liga prieteniei
  • Stadion: Arrubium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4885
Arrubium Măcin Maxy MAcin
2024 Tactiek NewZ
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 64.9
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
solide Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
McGregor met een sublieme pass. Sobrecueva is nu in balbezit. Palfinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palfinger krijgt een gele kaart. Sobrecueva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sobrecueva legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Maxy MAcin 0:1

15e minuut.
Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi passt de bal zonder na te denken. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak geeft een hoge lob. Rybáň maakt een snoekduik en kopt de bal. Gheorghe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
McGregor met een snelle inworp. Soja met een sublieme pass. Kalatzopoulos onderschept slim de pass. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Soja passt de bal zonder na te denken. Sobrecueva rent richting de bal. Palfinger begaat een overtreding. Palfinger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

27e minuut.
Sima rent richting de bal. Şuşoi onderschept slim de pass. Şuşoi passt de bal met de wreef. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Soja met een sublieme pass. Pyziak speelt de bal door. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva schiet op doel. Gheorghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Maxy MAcin 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Şuşoi de bal. Şuşoi passt de bal zonder na te denken. McGregor probeert naar een medespeler te passen. Sobrecueva heeft problemen om de bal te vangen. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Kalatzopoulos de bal. Zolović rent richting de bal. Zolović geeft de bal voor. McGregor kopt de bal weg. Sobrecueva rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Olivos controleert de bal met de borst. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja passt de bal met de wreef. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 63%, Maxy MAcin 37%.
Arrubium Măcin - Maxy MAcin 0:2

50e minuut.
Kalatzopoulos controleert de bal met de borst. Rybáň rent richting de bal. Kalatzopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rybáň raakt geblesseerd tijdens het duel. Pyziak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Plate verovert de bal door een tackle van achteren. Plate speelt de bal door. Góngora rent richting de bal. Góngora geeft de bal voor. Diaconu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Maxy MAcin 1:2

53e minuut.
Pyziak is nu in balbezit. Daar is Pyziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyziak geeft een lange en hoge pass. Rybáň rent richting de bal. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Gheorghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
McGregor rent richting de bal. McGregor met een sublieme pass. Soja speelt de bal door. Daar is Sobrecueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Gheorghe bokst de bal weg.

60e minuut.
Soja is nu in balbezit. Soja passt de bal zonder na te denken. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva schiet op doel. Gheorghe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Maxy MAcin 1:3

88e minuut.
Zolović geeft de bal voor. Daar is Pyziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyziak met een sublieme pass. Rybáň rent richting de bal. Rybáň schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Maxy MAcin 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 65%, Maxy MAcin 35%.
Arrubium Măcin - Maxy MAcin 1:4