Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsemen of the Apocalypse Blue 91
5-3-2 Tactiek T 02 4132
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
71 gemiddelde waardering 55.2
uitstekend Schieten goed
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Musati kopt de bal weg. Mosner met een sublieme pass. Sampallo is nu in balbezit. Sampallo geeft de bal voor. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Blue 91 1:0

8e minuut.
Maddison kopt de bal weg. Mosner speelt de bal door. Syväniemi is nu in balbezit. Syväniemi geeft een lange en hoge pass. Deijkers krijgt zijn hoofd ertegen. Šetka bokst de bal weg. Daar is Bäffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Blue 91 2:0

35e minuut.
Palimąka geeft de bal voor. Eisner verovert de bal door een tackle van achteren. Syväniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Syväniemi geeft een hoge lob. Deijkers springt en kopt de bal. Šetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Palimąka rent richting de bal. Palimąka geeft een hoge lob. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Eisner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šetka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 37%, Blue 91 63%.
Horsemen of the Apocalypse - Blue 91 2:0

47e minuut.
Eisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Syväniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Syväniemi met een sublieme pass. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Šetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Eisner met een snelle inworp. Syväniemi geeft de bal voor. Fondue probeert naar een medespeler te passen. Sampallo geeft de bal voor. Deijkers springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Palimąka rent richting de bal. Palimąka speelt de bal door. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Šetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Blue 91 3:0

57e minuut.
Bäffler passt de bal met de wreef. Mosner speelt de bal door. Daar is Syväniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syväniemi geeft de bal voor. Deijkers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Murzastek kan de bal niet met de borst controleren. Murzastek met een sublieme pass. Daar is Syväniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syväniemi geeft een lange en hoge pass. Deijkers maakt een snoekduik en kopt de bal. Šetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Fondue verovert de bal door een tackle van achteren. Sampallo is nu in balbezit. Sampallo passt de bal met de wreef. Palimąka heeft problemen om de bal te vangen. Palimąka schiet op doel. Šetka bokst de bal weg.

75e minuut.
Deijkers probeert naar een medespeler te passen. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomaidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thomaidis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Palimąka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balaci komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Balaci rent richting de bal. Fondue is nu in balbezit. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci schiet op doel. Šetka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 19%, Blue 91 81%.
Horsemen of the Apocalypse - Blue 91 3:0