Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chelsea Kokory FC Koněšín
3 att Tactiek 3-3-1-3
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 64.5
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Kuča rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Veselý verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara schiet op doel. Lepšík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Drak verovert de bal door een tackle van achteren. Casco onderschept slim de pass. Casco speelt de bal door. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rufr geeft de bal voor. Hájný heeft problemen om de bal te vangen. Jurča bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný onderschept slim de pass. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Macák verovert de bal door een tackle van achteren. Macák met een sublieme pass. Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider geeft de bal voor. Emanuel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kuča is nu in balbezit. Kučera onderschept slim de pass. Kučera geeft een hoge lob. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel. Stańkowski bokst de bal weg.

30e minuut.
Harák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strohschneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casco kan de bal niet met de borst controleren. Casco geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft een hoge lob. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný draait met de bal, schiet en ... Stańkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - FC Koněšín 0:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft de bal voor. Hájný springt en kopt de bal. Stańkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Emanuel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Macák met een sublieme pass. Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casco geeft een hoge lob. Daar is Hájný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hájný haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harák rent richting de bal. Hájný onderschept slim de pass. Hájný met een sublieme pass. Klungelig pakt Casco de bal. Casco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Casco rent richting de bal. Casco met een sublieme pass. Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft de bal voor. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chelsea Kokory 63%, FC Koněšín 37%.
FC Chelsea Kokory - FC Koněšín 0:1

47e minuut.
Veselý geeft een hoge lob. Alexa kopt de bal weg. Chierchia heeft problemen om de bal te vangen. Rozmara rent richting de bal. Rozmara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hájný rent richting de bal. Kubů is nu in balbezit. Hájný onderschept slim de pass. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - FC Koněšín 0:2

80e minuut.
Hájný passt de bal met de wreef. Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider passt de bal in één keer door. Daar is Emanuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emanuel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Strohschneider geeft de bal voor. Daar is Emanuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Stańkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - FC Koněšín 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chelsea Kokory 67%, FC Koněšín 33%.
FC Chelsea Kokory - FC Koněšín 0:3