Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koněšín FK Černá Pole
3-3-1-3 Tactiek FKČP8.1
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
71.5 gemiddelde waardering 46.7
wonderbaarlijk Schieten goed
wonderbaarlijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Casco is nu in balbezit. Casco geeft een lange en hoge pass. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Tarlać werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šalena speelt de bal door. Vokoun is nu in balbezit. Vokoun schiet op doel. Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Tiha de bal. Materna is nu in balbezit. Aceval verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 2:0

30e minuut.
Golem kopt de bal weg. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný passt de bal zonder na te denken. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval draait met de bal, schiet en ... Tarlać bokst de bal weg.

36e minuut.
Golem geeft de bal voor. Hájný is nu in balbezit. Tiha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tiha krijgt een gele kaart. Hájný raakt geblesseerd tijdens het duel. Hájný legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Macák met een snelle inworp. Golem probeert naar een medespeler te passen. Nănescu rent richting de bal. Nănescu geeft een hoge lob. Aceval maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Macák onderschept slim de pass. Macák speelt de bal door. Golem is nu in balbezit. Golem geeft een lange en hoge pass. Hájný springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 40%, FK Černá Pole 60%.
FC Koněšín - FK Černá Pole 3:0

48e minuut.
Aceval rent richting de bal. Aceval geeft een hoge lob. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 4:0

49e minuut.
Nănescu is nu in balbezit. Nănescu geeft de bal voor. Aceval is nu in balbezit. Hájný is nu in balbezit. Hájný schiet op doel. Tarlać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aceval rent richting de bal. Aceval haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 5:0

54e minuut.
Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera geeft de bal voor. Aceval rent richting de bal. Aceval draait met de bal, schiet en ... Tarlać werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 6:0

56e minuut.
Gašparov is nu in balbezit. Gašparov geeft de bal voor. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Tarlać probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tarlać met een harde bal richting middenveld. Macák kopt de bal weg. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem geeft een lange en hoge pass. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 7:0

61e minuut.
Nănescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tiha de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 8:0

62e minuut.
Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalena begaat een overtreding. Hájný raakt geblesseerd tijdens het duel. Gašparov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Golem kopt de bal weg. Aceval rent richting de bal. Aceval haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tarlać trapt de bal weg van het doel. Gašparov kopt de bal weg. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 9:0

69e minuut.
Kučera probeert naar een medespeler te passen. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem geeft een lange en hoge pass. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. Tarlać maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 10:0

76e minuut.
Macák passt de bal zonder na te denken. Chlapec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapec geeft een lange en hoge pass. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hranatý controleert de bal met de borst. Aceval probeert naar een medespeler te passen. Golem rent richting de bal. Golem geeft de bal voor. Hájný springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 11:0

82e minuut.
Aceval is nu in balbezit. Aceval geeft een lange en hoge pass. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem geeft de bal voor. Aceval springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gašparov kopt de bal weg. Hájný rent richting de bal. Materna rent richting de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 24%, FK Černá Pole 76%.
FC Koněšín - FK Černá Pole 12:0