Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chelsea Kokory FC Boby Brno
3Att right Tactiek zakladni3
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 53.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Veselý geeft de bal voor. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuča schiet op doel. Frantík probeert de bal aan de voet te houden. Trung Anh bokst de bal weg.

15e minuut.
Zahurský is nu in balbezit. Drak verovert de bal door een tackle van achteren. Drak met een sublieme pass. Rozmara rent richting de bal. Rozmara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Veselý met een sublieme pass. Daar is Kuča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Resl onderschept slim de pass. Resl geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kubů geeft een lange en hoge pass. Veselý kopt de bal weg. Dragomir heeft problemen om de bal te vangen. Kuča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuča draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Resl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský onderschept slim de pass. Zahurský passt de bal zonder na te denken. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chelsea Kokory 43%, FC Boby Brno 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Chelsea Kokory - FC Boby Brno 0:0

54e minuut.
Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zahurský rent richting de bal. Zahurský speelt de bal door. Nepivoda rent richting de bal. Nepivoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Veselý is nu in balbezit. Veselý speelt de bal door. Kuča is nu in balbezit. Kuča schiet op doel. Alexa probeert de bal aan de voet te houden. Trung Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rozmara springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klaus kopt de bal weg. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský passt de bal zonder na te denken. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap. Radosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Klaus met een snelle inworp. Zahurský geeft de bal voor. Mudroch rent richting de bal. Mudroch haalt uit met een fantastische trap. Radosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Williams met de inworp. Nepivoda is nu in balbezit. Kubů legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nepivoda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mudroch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Radosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Hwan-Sin passt de bal met de wreef. Williams rent richting de bal. Drak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drak krijgt een gele kaart. Williams is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hwan-Sin met een snel genomen vrije trap. Mudroch is nu in balbezit. Mudroch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klaus met een sublieme pass. Mudroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Harák maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Harák naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Williams kopt de bal weg. Kubů bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubů geeft de bal voor. Rozmara rent richting de bal. Rozmara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chelsea Kokory 46%, FC Boby Brno 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Chelsea Kokory - FC Boby Brno 0:0