Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Boby Brno FC Koněšín
zakladni3 Tactiek 3-3-1-3
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Klaus probeert de bal met de borst te controleren. Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco speelt de bal door. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel. Trung Anh bokst de bal weg.

8e minuut.
Bicek geeft een lange en hoge pass. Dobrota kopt de bal weg. Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider geeft een hoge lob. Frantík kopt de bal weg. Trung Anh bokst de bal weg.

23e minuut.
Bicek heeft problemen om de bal te vangen. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco geeft een hoge lob. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Anh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - FC Koněšín 0:1

30e minuut.
Macák passt de bal zonder na te denken. Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider passt de bal in één keer door. Emanuel rent richting de bal. Emanuel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hwan-Sin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bicek is nu in balbezit. Bicek probeert naar een medespeler te passen. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel. Trung Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - FC Koněšín 0:2

38e minuut.
Macák passt de bal zonder na te denken. Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider geeft een hoge lob. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Anh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - FC Koněšín 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boby Brno 74%, FC Koněšín 26%.
FC Boby Brno - FC Koněšín 0:3

48e minuut.
Dragomir heeft problemen om de bal te vangen. Emanuel is nu in balbezit. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - FC Koněšín 0:4

52e minuut.
Chierchia geeft een hoge lob. Emanuel kopt de bal weg. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel. Trung Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - FC Koněšín 0:5

56e minuut.
Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir verovert de bal door een tackle van achteren. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel draait met de bal, schiet en ... Trung Anh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - FC Koněšín 0:6

79e minuut.
Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft een hoge lob. Frantík is nu in balbezit. Hájný onderschept slim de pass. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Trung Anh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boby Brno 75%, FC Koněšín 25%.
FC Boby Brno - FC Koněšín 0:6