Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Černá Pole FC Chelsea Kokory
FKČP8.1 Tactiek 3Att right
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
40.6 gemiddelde waardering 55.4
adequate Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Drak geeft een hoge lob. Veselý is nu in balbezit. Veselý speelt de bal door. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara schiet op doel. Tarlać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hranatý rent richting de bal. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmara rent richting de bal. Rozmara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Harák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drak is nu in balbezit. Drak geeft een lange en hoge pass. Alexa is nu in balbezit. Alexa schiet op doel. Tarlać bokst de bal weg.

31e minuut.
Galvis speelt de bal door. Materna is nu in balbezit. Rozmara onderschept slim de pass. Rozmara schiet op doel. Tarlać maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pena geeft een hoge lob. Alexa kopt de bal weg. Tiha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara haalt uit met een fantastische trap. Tarlać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Materna verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis rent richting de bal. Galvis geeft de bal voor. Veselý is nu in balbezit. Veselý geeft een lange en hoge pass. Tarlać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Černá Pole 67%, FC Chelsea Kokory 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 0:0

52e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veselý de bal. Veselý geeft een hoge lob. Rozmara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Galvis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvis passt de bal in één keer door. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara haalt uit met een fantastische trap. Tarlać werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 0:1

69e minuut.
Harák met een snelle inworp. Hora is nu in balbezit. Drak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drak krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Galvis geeft een hoge lob. Kuča kopt de bal weg. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft de bal voor. Alexa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Hranatý rent richting de bal. Alexa verovert de bal door een tackle van achteren. Alexa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 0:2

75e minuut.
Galvis passt de bal met de wreef. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Veselý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuča schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Drak is nu in balbezit. Drak probeert naar een medespeler te passen. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft een hoge lob. Rozmara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Černá Pole 60%, FC Chelsea Kokory 40%.
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 0:2