Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:32
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Kapitany Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9891
DonPindol Okrutny Hellboy`s
TESTOWA Tactiek treningowa
50% Balbezit 50%
3% Spel op eigen helft 97%
93 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 32.5
uitstekend Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Rahibov speelt de bal door. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie bokst de bal weg. Rahibov rent richting de bal. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 1:0

2e minuut.
Vasko rent richting de bal. Vasko speelt de bal door. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 2:0

3e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft de bal voor. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 3:0

5e minuut.
Cariño passt de bal met de wreef. Kuniec rent richting de bal. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 4:0

6e minuut.
Cariño onderschept slim de pass. Cariño passt de bal zonder na te denken. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko rent richting de bal. Vasko met een sublieme pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 5:0

8e minuut.
Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko passt de bal in één keer door. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 6:0

9e minuut.
Vasko rent richting de bal. Vasko speelt de bal door. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 7:0

11e minuut.
Eftimie met een sublieme pass. Napiórkowski kan de bal niet met de borst controleren. Kuniec probeert naar een medespeler te passen. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 8:0

12e minuut.
Vasko heeft problemen om de bal te vangen. Kuziel onderschept slim de pass. Kuziel probeert naar een medespeler te passen. Kuniec is nu in balbezit. Kuniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 9:0

14e minuut.
Bossut geeft een hoge lob. Kotucz probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi heeft problemen om de bal te vangen. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rasiak rent richting de bal. Kuniec onderschept slim de pass. Kuniec passt de bal zonder na te denken. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 10:0

16e minuut.
Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko passt de bal met de wreef. Rahibov rent richting de bal. Rahibov schiet op doel. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 11:0

17e minuut.
Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko is nu in balbezit. Vasko passt de bal in één keer door. Rahibov rent richting de bal. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rahibov rent richting de bal. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko is nu in balbezit. Rahibov met een sublieme pass. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 12:0

20e minuut.
Cariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Cariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko rent richting de bal. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rahibov de bal. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vasko speelt de bal door. Cariño met een sublieme pass. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko speelt de bal door. Cariño is nu in balbezit. Cariño draait met de bal, schiet en ... Rahibov probeert de bal aan de voet te houden. Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rahibov rent richting de bal. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Vasko de bal. Vasko met een sublieme pass. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 13:0

27e minuut.
Petrescu is nu in balbezit. Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Cariño speelt de bal door. Klungelig pakt Fiordalisi de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 14:0

28e minuut.
Dascalov geeft een hoge lob. Xuân Khoa kopt de bal weg. Vasko rent richting de bal. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cariño rent richting de bal. Cariño met een sublieme pass. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuniec is nu in balbezit. Kuniec speelt de bal door. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 15:0

31e minuut.
Bargos geeft een lange en hoge pass. Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rahibov is nu in balbezit. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Kuniec met een sublieme pass. Rahibov rent richting de bal. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 16:0

33e minuut.
Hofman passt de bal in één keer door. Cariño probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 17:0

35e minuut.
Kuniec met de inworp. Vasko is nu in balbezit. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cariño is nu in balbezit. Cariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 18:0

36e minuut.
Petrescu passt de bal met de wreef. Dascalov rent richting de bal. Dascalov geeft een hoge lob. Petrescu kopt de bal weg. Cariño probeert naar een medespeler te passen. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko passt de bal zonder na te denken. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 19:0

38e minuut.
Kuniec met een snelle inworp. Vasko speelt de bal door. Rahibov heeft problemen om de bal te vangen. Rahibov schiet op doel. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 20:0

40e minuut.
Xuân Khoa probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu met een sublieme pass. Rahibov rent richting de bal. Rahibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 21:0

41e minuut.
Daar is Rasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kuniec probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 22:0

42e minuut.
Cariño passt de bal met de wreef. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov speelt de bal door. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rahibov rent richting de bal. Rahibov schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 23:0

45e minuut.
Klungelig pakt Vasko de bal. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rahibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahibov schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Fiordalisi heeft problemen om de bal te vangen. Fiordalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 4%, Hellboy`s 96%.
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 24:0

46e minuut.
Kuziel rent richting de bal. Kuziel geeft de bal voor. Cariño met een sublieme pass. Klungelig pakt Rahibov de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Cariño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño passt de bal in één keer door. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 25:0

51e minuut.
Cariño met een sublieme pass. Kuniec heeft problemen om de bal te vangen. Kuniec met een sublieme pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski met een sublieme pass. Kuniec met een sublieme pass. Rahibov rent richting de bal. Rahibov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kuniec is nu in balbezit. Kuniec met een sublieme pass. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 26:0

55e minuut.
Bargos passt de bal in één keer door. Cariño speelt de bal door. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 27:0

56e minuut.
Cariño met een snelle inworp. Vasko rent richting de bal. Vasko speelt de bal door. Klungelig pakt Rahibov de bal. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 28:0

57e minuut.
Petrescu rent richting de bal. Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Cariño met een sublieme pass. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Vasko rent richting de bal. Vasko speelt de bal door. Fiordalisi heeft problemen om de bal te vangen. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 29:0

59e minuut.
Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko speelt de bal door. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ... Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Quadros geeft een hoge lob. Kotucz kopt de bal weg. Kuniec rent richting de bal. Kuniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 30:0

62e minuut.
Kuniec rent richting de bal. Kuniec passt de bal in één keer door. Cariño probeert naar een medespeler te passen. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 31:0

63e minuut.
Cariño probeert naar een medespeler te passen. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko passt de bal in één keer door. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 32:0

65e minuut.
Kuniec met een snelle inworp. Klungelig pakt Vasko de bal. Vasko passt de bal met de wreef. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasko de bal. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu met een sublieme pass. Kuniec probeert naar een medespeler te passen. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 33:0

68e minuut.
Hamdallah met een snelle inworp. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 34:0

70e minuut.
Vasko met een sublieme pass. Kuniec rent richting de bal. Kuniec passt de bal met de wreef. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fiordalisi is nu in balbezit. Eftimie met een sublieme pass. Cariño met een sublieme pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 35:0

74e minuut.
Vasko rent richting de bal. Vasko met een sublieme pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 36:0

75e minuut.
Klungelig pakt Vasko de bal. Vasko speelt de bal door. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 37:0

76e minuut.
Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cariño de bal onder controle te krijgen. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Cariño speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 38:0

78e minuut.
Cariño geeft de bal voor. Kuniec is nu in balbezit. Kuniec speelt de bal door. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rahibov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hüseynoğlu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vasko rent richting de bal. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi heeft problemen om de bal te vangen. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 39:0

81e minuut.
Hamdallah met de inworp. Vasko is nu in balbezit. Kuniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cariño met de inworp. Vasko is nu in balbezit. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dascalov rent richting de bal. Hüseynoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 40:0

86e minuut.
Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko is nu in balbezit. Vasko speelt de bal door. Daar is Hüseynoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 41:0

87e minuut.
Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 42:0

88e minuut.
Vasko probeert naar een medespeler te passen. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah met een sublieme pass. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 43:0

90e minuut.
Cariño met de inworp. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 44:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 2%, Hellboy`s 98%.
DonPindol Okrutny - Hellboy`s 44:0