Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Symphony X FLaNaLDo F.C.
Inferiores Tactiek 2times2R
38% Balbezit 62%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 61.6
solide Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen formidabel


11e minuut.
Klungelig pakt Blaszak de bal. Pinasco speelt de bal door. Prouff rent richting de bal. Remanso verovert de bal door een tackle van achteren. Remanso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuńczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Prouff draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - FLaNaLDo F.C. 1:0

38e minuut.
Saramet met een sublieme pass. Inworp. Kuńczak met de inworp. Prouff is nu in balbezit. Prouff draait met de bal, schiet en ... Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuńczak zal de hoekschop nemen. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Prouff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Prouff met de inworp. Kuńczak is nu in balbezit. Blaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Blaszak de bal. Blaszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Mandi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symphony X 27%, FLaNaLDo F.C. 73%.
Symphony X - FLaNaLDo F.C. 1:0

47e minuut.
Kuńczak passt de bal met de wreef. Daar is Desperat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brauner rent richting de bal. Brauner haalt uit met een fantastische trap. Pinasco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pinasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Żygus rent richting de bal. Żygus probeert naar een medespeler te passen. Maurer rent richting de bal. D`Agostini verovert de bal door een tackle van achteren. D`Agostini schiet op doel. Pinasco bokst de bal weg.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anriquez met een snelle inworp. Kuńczak rent richting de bal. Blaszak onderschept slim de pass. Blaszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Villafañe geeft de bal voor. Inworp. D`Agostini met de inworp. Prouff is nu in balbezit. Prouff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Anriquez rent richting de bal. Anriquez geeft de bal voor. Prouff is nu in balbezit. Prouff draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
D`Agostini probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Żygus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prouff controleert de bal met de borst. Prouff schiet op doel. Văcaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symphony X 46%, FLaNaLDo F.C. 54%.
Symphony X - FLaNaLDo F.C. 1:0