Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullámfarkasok F.C. Corvinul
Sarok3 Tactiek 00-CT-02
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 40.1
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen matig


10e minuut.
Papa Diane is nu in balbezit. Papa Diane geeft een lange en hoge pass. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Peker rent richting de bal. Peker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Judele onderschept slim de pass. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele onderschept slim de pass. Judele schiet op doel. Ibričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - F.C. Corvinul 0:1

23e minuut.
Gawlo rent richting de bal. Gawlo geeft de bal voor. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Csuha de bal. Csuha schiet op doel. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zăituc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csuha met de inworp. Profire rent richting de bal. Profire haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Profire rent richting de bal. Profire schiet op doel. Ibričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peker met de inworp. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - F.C. Corvinul 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 63%, F.C. Corvinul 37%.
Hullámfarkasok - F.C. Corvinul 0:2

46e minuut.
Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś geeft een hoge lob. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Peker verovert de bal door een tackle van achteren. Peker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peker met de inworp. Judele is nu in balbezit. Papa Diane is nu in balbezit. Papa Diane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Levy trapt de bal weg. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa Diane onderschept slim de pass. Papa Diane haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Profire met de inworp. Profire is nu in balbezit. Dobronya is nu in balbezit. Profire onderschept slim de pass. Profire haalt uit met een fantastische trap. Ibričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Gawlo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profire met de inworp. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bęś is nu in balbezit. Bęś geeft de bal voor. Profire rent richting de bal. Profire haalt uit met een fantastische trap. Ibričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - F.C. Corvinul 0:3

89e minuut.
Klungelig pakt Souleymane Fall de bal. Plumb rent richting de bal. Gawlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawlo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 65%, F.C. Corvinul 35%.
Hullámfarkasok - F.C. Corvinul 0:3