Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul FLaNaLDo F.C.
00-CT-02 Tactiek 2times2R
32% Balbezit 68%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 61.6
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauner verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Brauner de bal. Brauner draait met de bal, schiet en ... Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FLaNaLDo F.C. 0:1

4e minuut.
Zăituc speelt de bal door. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostini onderschept slim de pass. D`Agostini draait met de bal, schiet en ... Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. D`Agostini is nu in balbezit. D`Agostini schiet op doel. Levy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FLaNaLDo F.C. 0:2

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plumb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brauner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polanco de bal. Polanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FLaNaLDo F.C. 0:3

19e minuut.
Rossi geeft een hoge lob. D`Agostini bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostini heeft problemen om de bal te vangen. D`Agostini draait met de bal, schiet en ... Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Profire kan de bal niet met de borst controleren. D`Agostini rent richting de bal. D`Agostini speelt de bal door. Viana speelt de bal door. Saramet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Saramet passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zăituc met de inworp. Saramet is nu in balbezit. Saramet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mandi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 45%, FLaNaLDo F.C. 55%.
F.C. Corvinul - FLaNaLDo F.C. 0:3

54e minuut.
Fedorca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remanso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Judele is nu in balbezit. Judele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Judele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi met een sublieme pass. Klungelig pakt Mandi de bal. Mandi schiet op doel. Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zăituc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FLaNaLDo F.C. 0:4

80e minuut.
Viana geeft de bal voor. D`Agostini rent richting de bal. D`Agostini geeft de bal voor. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso schiet op doel. Levy bokst de bal weg.

83e minuut.
Remanso passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zăituc met een snelle inworp. Brauner is nu in balbezit. Brauner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FLaNaLDo F.C. 0:5

87e minuut.
Inworp. Remanso met een snelle inworp. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso verovert de bal door een tackle van achteren. Remanso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 43%, FLaNaLDo F.C. 57%.
F.C. Corvinul - FLaNaLDo F.C. 0:5