Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nippon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11561
Nippon Kazakhstán
五二三 Tactiek origami
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
70.1 gemiddelde waardering 65.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oniki stond buitenspel. Kornienko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tokaev passt de bal in één keer door. Loginov is nu in balbezit. Loginov passt de bal zonder na te denken. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Kazakhstán 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 53%, Kazakhstán 47%.
Nippon - Kazakhstán 0:1

60e minuut.
Kina is nu in balbezit. Yevtigneev verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtigneev geeft de bal voor. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Yoshida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terada is nu in balbezit. Kusnetzov verovert de bal door een tackle van achteren. Kusnetzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Kazakhstán 0:2

79e minuut.
Yasuda met een sublieme pass. Oniki is nu in balbezit. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka draait met de bal, schiet en ... Nurakhmetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Kazakhstán 1:2

86e minuut.
Koga passt de bal in één keer door. Kurihara is nu in balbezit. Mazunyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazunyn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 43%, Kazakhstán 57%.
Nippon - Kazakhstán 1:2