Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 01:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Allianz Stadium
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9367
Juventus.cu GallardoTeam
var2a Tactiek 433new
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.5 gemiddelde waardering 51.3
goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Dudziński passt de bal met de wreef. Juantorena rent richting de bal. Juantorena passt de bal in één keer door. Bauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mukku is nu in balbezit. Juantorena onderschept slim de pass. Eagleton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juantorena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bauta neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sogbey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lamouchi met de inworp. García López is nu in balbezit. García López haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Carrera onderschept slim de pass. Carrera probeert naar een medespeler te passen. Bauta is nu in balbezit. Bauta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - GallardoTeam 1:0

26e minuut.
Eagleton onderschept slim de pass. Juantorena rent richting de bal. Met opzet legt Eagleton zijn tegenspeler op de grond. Eagleton krijgt een gele kaart. Juantorena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrera met een snel genomen vrije trap. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Juantorena kopt de bal weg. Klungelig pakt Valgaeren de bal. Bauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena rent richting de bal. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - GallardoTeam 2:0

39e minuut.
Carrera speelt de bal door. Dudziński rent richting de bal. Dudziński probeert naar een medespeler te passen. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pechenniy probeert naar een medespeler te passen. Carrera kopt de bal weg. Daar is Eagleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. Pechenniy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Juantorena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laville. Juantorena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudziński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juantorena springt en kopt de bal. Pechenniy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - GallardoTeam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 41%, GallardoTeam 59%.
Juventus.cu - GallardoTeam 3:0

46e minuut.
Virtavaara komt het veld opgelopen. Braconnie komt het veld opgelopen. Hâncu komt het veld opgelopen. Tashakkurov komt het veld opgelopen. Rusciano komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bierek verovert de bal door een tackle van achteren. Bierek geeft een hoge lob. Bauta kopt de bal weg. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pechenniy probeert naar een medespeler te passen. Farison kopt de bal weg. Sogbey heeft problemen om de bal te vangen. García López rent richting de bal. García López haalt uit met een fantastische trap. Jämtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pechenniy met een sublieme pass. Farison kopt de bal weg. Tasca rent richting de bal. Tashakkurov onderschept slim de pass. Tashakkurov draait met de bal, schiet en ... Jämtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bierek rent richting de bal. García López verovert de bal door een tackle van achteren. García López haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Tashakkurov de bal. Tasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashakkurov verovert de bal door een tackle van achteren. Tashakkurov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - GallardoTeam 3:1

71e minuut.
Bauta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

77e minuut.
Dudziński is nu in balbezit. Dudziński geeft een lange en hoge pass. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. Pechenniy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Dudziński passt de bal zonder na te denken. Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla passt de bal in één keer door. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Braconnie rent richting de bal. Carrera onderschept slim de pass. Carrera met een sublieme pass. Klungelig pakt Calzadilla de bal. Calzadilla schiet op doel. Pechenniy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 55%, GallardoTeam 45%.
Juventus.cu - GallardoTeam 3:1