Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cameroun U21 O‘zbekiston U21
Derby U21 Tactiek GreetingS
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
29.8 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten average
poor Passen weak
average Verdedigen weak


13e minuut.
Zertiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zertiqov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olkirov de bal onder controle te krijgen. Olkirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 0:1

18e minuut.
Olkirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moussongui is nu in balbezit. Pedirov maakt een afschuwelijke overtreding. Pedirov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tedga geeft de bal voor. Nouazi probeert naar een medespeler te passen. Rahibou probeert de bal aan de voet te houden. Olkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkirov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 0:2

23e minuut.
Vokiyev neemt vlug de vrije trap. Moussongui kopt de bal weg. Ateke met een sublieme pass. Bengondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pedirov is nu in balbezit. Ateke verovert de bal door een tackle van achteren. Ateke passt de bal met de wreef. Ipouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipouck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bengondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 1:2

30e minuut.
Ateke is nu in balbezit. Ateke passt de bal zonder na te denken. M`Bulle is nu in balbezit. M`Bulle schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 2:2

32e minuut.
Ateke passt de bal zonder na te denken. M`Bulle bereikt de bal nog maar net als eerste. Daraxtniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bengondo is nu in balbezit. Bengondo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun U21 56%, O‘zbekiston U21 44%.
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 3:2

57e minuut.
Bella onderschept slim de pass. Bella passt de bal in één keer door. Inoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkirov onderschept slim de pass. Olkirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bella met de inworp. Uqramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo onderschept slim de pass. Bengondo geeft de bal voor. Salomatliyev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun U21 43%, O‘zbekiston U21 57%.
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 4:2