Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kenderföld FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 8825
Orgona FC heavymeNtál
BIT4 Tactiek nihil
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 38.9
uitmuntend Schieten goed
solide Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Salzano kopt de bal weg. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Starovas is nu in balbezit. Starovas draait met de bal, schiet en ... McCann bokst de bal weg. Salzano is nu in balbezit. Salzano haalt uit met een fantastische trap. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 1:0

4e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salzano de bal. Salzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 2:0

6e minuut.
Quang Vũ passt de bal met de wreef. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal zonder na te denken. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... McCann bokst de bal weg.

15e minuut.
Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas geeft een hoge lob. Árki probeert de bal aan de voet te houden. Salzano rent richting de bal. Salzano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Unanua bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanua geeft de bal voor. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 3:0

19e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa speelt de bal door. Starovas rent richting de bal. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano draait met de bal, schiet en ... McCann bokst de bal weg. Zorović is nu in balbezit. Zorović geeft een hoge lob. Sarafian rent richting de bal. Sarafian geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Istenes geeft de bal voor. Inworp. Unanua met de inworp. Starovas is nu in balbezit. Starovas draait met de bal, schiet en ... McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Morsing rent richting de bal. Morsing geeft de bal voor. Zorović heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gilyán kopt de bal weg. Mátrai geeft een lange en hoge pass. Leszaniuk geeft een lange en hoge pass. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Unanua bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanua passt de bal met de wreef. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 4:0

34e minuut.
Starovas passt de bal in één keer door. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa speelt de bal door. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu geeft een hoge lob. Daar is Salzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salzano haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 33%, heavymeNtál 67%.
Orgona FC - heavymeNtál 5:0

46e minuut.
Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki geeft de bal voor. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 6:0

49e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 7:0

51e minuut.
Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa rent richting de bal. Klungelig pakt Rosa de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 8:0

52e minuut.
Chính Trực is nu in balbezit. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Leszaniuk geeft de bal voor. Salzano rent richting de bal. Salzano haalt uit met een fantastische trap. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 9:0

56e minuut.
Mátrai rent richting de bal. Mátrai met een sublieme pass. Starovas rent richting de bal. Salzano is nu in balbezit. Salzano schiet op doel. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 10:0

60e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu passt de bal met de wreef. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 11:0

64e minuut.
Unanua is nu in balbezit. Unanua heeft problemen om de bal te vangen. Zorović is nu in balbezit. Unanua onderschept slim de pass. Unanua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Unanua geeft de bal voor. Oltenescu kopt de bal weg. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 12:0

72e minuut.
Oltenescu geeft een lange en hoge pass. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán geeft een lange en hoge pass. Starovas is nu in balbezit. Starovas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Daar is Árki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salzano is nu in balbezit. Oltenescu is nu in balbezit. Rosa is nu in balbezit. Rosa haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 13:0

75e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu geeft de bal voor. Gilyán heeft problemen om de bal te vangen. Starovas is nu in balbezit. Starovas draait met de bal, schiet en ... McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Quang Vũ probeert naar een medespeler te passen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal in één keer door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 14:0

83e minuut.
Leszaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Salzano rent richting de bal. Salzano haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 15:0

89e minuut.
Bechara speelt de bal door. Grozăvescu geeft de bal voor. Starovas kopt de bal weg. Salzano is nu in balbezit. Salzano draait met de bal, schiet en ... McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - heavymeNtál 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 23%, heavymeNtál 77%.
Orgona FC - heavymeNtál 16:0