Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 12:01
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Polska Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13217
Polska Perú
Antoś 5-3-2 Tactiek Peru_CTD_td
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 8
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
86.8 gemiddelde waardering 73.3
brilliant Schieten formidable
brilliant Passen formidable
magical Verdedigen brilliant


1e minuut.
Puszka speelt de bal door. Czerkas is nu in balbezit. Czerkas passt de bal met de wreef. Dante is nu in balbezit. Dante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Czerkas rent richting de bal. Czerkas geeft een lange en hoge pass. Daar is Regente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... Vela bokst de bal weg.

6e minuut.
Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Puszka is nu in balbezit. Puszka geeft een hoge lob. Czarniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Perú 1:0

10e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Ramírez rent richting de bal. Czerkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerkas krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Puszka rent richting de bal. Puszka speelt de bal door. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Perú 2:0

21e minuut.
Czarniecki kopt de bal weg. Dante rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labarthe. Labarthe krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Inworp. Puszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szut is nu in balbezit. Szut geeft de bal voor. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Szut passt de bal met de wreef. Czerkas is nu in balbezit. Ibáñez begaat een overtreding. Ibáñez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska 45%, Perú 55%.
Polska - Perú 2:0

46e minuut.
Gil komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pizarro passt de bal in één keer door. Velásquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyczkała. Tyczkała krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Tyczkała rent richting de bal. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez passt de bal met de wreef. Daar is Lazarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prieto neemt de hoekschop. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka passt de bal in één keer door. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. Vela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Czerkas speelt de bal door. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Labarthe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dante kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dante rent richting de bal. Dante schiet op doel. Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Perú 3:0

65e minuut.
Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Dante is nu in balbezit. Chávez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chávez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Szut onderschept slim de pass. Szut geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ugáz de bal. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Klungelig pakt Dante de bal. Chávez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wielgus komt het veld opgelopen. Dante legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Buitenspel voor Lazarte. Goede buitenspelval van de verdediging. Koszek komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dziobak is nu in balbezit. Dziobak geeft de bal voor. Puszka is nu in balbezit. Puszka geeft de bal voor. Koszek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szut speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil begaat een overtreding. Koszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szut komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska 44%, Perú 56%.
Polska - Perú 3:0