Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: craioveanca Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4033
craioveanca FC Viitorul Crivina
atac Tactiek 4-4-2
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 35.1
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn geeft een hoge lob. Mártha heeft problemen om de bal te vangen. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bărăscu is nu in balbezit. Bărăscu passt de bal zonder na te denken. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha haalt uit met een fantastische trap. Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Viitorul Crivina 1:0

14e minuut.
Rey geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bảo Sơn met een snelle inworp. Mártha rent richting de bal. Mártha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha verovert de bal door een tackle van achteren. Mártha haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bảo Sơn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mártha is nu in balbezit. Mártha passt de bal met de wreef. Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Viitorul Crivina 2:0

22e minuut.
Yabancı geeft een lange en hoge pass. Mártha is nu in balbezit. Stanciu begaat een overtreding. Stanciu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Sârb kopt de bal weg. Arauz probeert naar een medespeler te passen. Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel. Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bảo Sơn zal de hoekschop nemen. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Viitorul Crivina 3:0

29e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bảo Sơn met een snelle inworp. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn speelt de bal door. Yabancı rent richting de bal. Jávega Jiménez is nu in balbezit. Jávega Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

36e minuut.
Arauz kopt de bal weg. Galindo geeft een lange en hoge pass. Jávega Jiménez rent richting de bal. Klungelig pakt Jávega Jiménez de bal. Jávega Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinter de bal. Mártha is nu in balbezit. Mártha haalt uit met een fantastische trap. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Arauz is nu in balbezit. Bărăscu onderschept slim de pass. Bărăscu probeert naar een medespeler te passen. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craioveanca 36%, FC Viitorul Crivina 64%.
craioveanca - FC Viitorul Crivina 3:0

48e minuut.
Yabancı is nu in balbezit. Yabancı passt de bal met de wreef. Mártha rent richting de bal. Mártha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Viitorul Crivina 4:0

51e minuut.
Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn passt de bal met de wreef. Mártha rent richting de bal. Mártha haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Viitorul Crivina 5:0

57e minuut.
Bảo Sơn passt de bal met de wreef. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mártha zijn tegenspeler op de grond. Mártha krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Bảo Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Sơn passt de bal zonder na te denken. Mártha is nu in balbezit. Mártha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Viitorul Crivina 6:0

60e minuut.
Epure komt het veld opgelopen. Basterra komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Zárraga probeert naar een medespeler te passen. Basterra rent richting de bal. Basterra passt de bal zonder na te denken. Jávega Jiménez rent richting de bal. Jávega Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bărăscu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rey de bal. Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez schiet op doel. Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Viitorul Crivina 7:0

67e minuut.
Mureşanu onderschept slim de pass. Bărăscu onderschept slim de pass. Bărăscu passt de bal met de wreef. Jávega Jiménez rent richting de bal. Jávega Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Yate bereikt de bal nog maar net als eerste. Yate passt de bal met de wreef. Bărăscu geeft een hoge lob. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Basterra is nu in balbezit. Mureşanu maakt een afschuwelijke overtreding. Basterra raakt geblesseerd tijdens het duel. Yate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mártha geeft een hoge lob. Zárraga kopt de bal weg. Daar is Basterra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basterra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bảo Sơn probeert naar een medespeler te passen. Mártha rent richting de bal. Basterra rent richting de bal. Basterra haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Angel geeft een hoge lob. Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez draait met de bal, schiet en ... Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Viitorul Crivina 8:0

86e minuut.
Basterra met een sublieme pass. Bărăscu is nu in balbezit. Bărăscu met een sublieme pass. Jávega Jiménez rent richting de bal. Jávega Jiménez schiet op doel. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craioveanca 40%, FC Viitorul Crivina 60%.
craioveanca - FC Viitorul Crivina 8:0