Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-16 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Stade Vélodrome
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Streetfighters DonPindol Okrutny
4 1 3 2 Tactiek 245
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 12
62 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen formidable


9e minuut.
Xuân Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Khoa geeft de bal voor. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Greve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - DonPindol Okrutny 0:1

12e minuut.
Inworp. Kolota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. Brosque maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lazzaro heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lazzaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazzaro neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Streetfighters - DonPindol Okrutny 1:1

28e minuut.
Kuniec met een sublieme pass. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov passt de bal met de wreef. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kuniec passt de bal in één keer door. Cariño speelt de bal door. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kuniec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Środa komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Lazzaro onderschept slim de pass. Brosque is nu in balbezit. Brosque draait met de bal, schiet en ... Bărbat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - DonPindol Okrutny 2:1

36e minuut.
Rahibov passt de bal zonder na te denken. Środa rent richting de bal. Środa geeft een lange en hoge pass. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. Greve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Streetfighters - DonPindol Okrutny 2:2

39e minuut.
Cariño rent richting de bal. Cariño passt de bal zonder na te denken. Środa probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čunčić met een sublieme pass. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Środa. Środa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streetfighters 58%, DonPindol Okrutny 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Streetfighters - DonPindol Okrutny 2:2

49e minuut.
Hamdallah geeft een lange en hoge pass. Cariño is nu in balbezit. Met opzet legt Grzybczyk zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grzybczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Środa kopt de bal weg. Vasko is nu in balbezit. Vasko geeft een hoge lob. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Greve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hamdallah de bal. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotucz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotucz krijgt een gele kaart. Brosque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brosque legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bărbat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Găman passt de bal met de wreef. Gavrilescu is nu in balbezit. Brosque verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... Bărbat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Čunčić met een snelle inworp. Găman is nu in balbezit. Găman passt de bal zonder na te denken. Łazarz heeft problemen om de bal te vangen. Łazarz geeft een hoge lob. Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - DonPindol Okrutny 3:2

81e minuut.
Cariño probeert naar een medespeler te passen. Vasko is nu in balbezit. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel. Greve maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een hoge lob. Vasko probeert de bal aan de voet te houden. Ciuchiţă kopt de bal weg. Lazzaro is nu in balbezit. Bărbat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - DonPindol Okrutny 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streetfighters 53%, DonPindol Okrutny 47%.
Streetfighters - DonPindol Okrutny 4:2