Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Shqipëria Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15055
Shqipëria Australia
ALB1 Tactiek 5-3-2
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
72.9 gemiddelde waardering 69
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


16e minuut.
Dalipi passt de bal in één keer door. Revaj is nu in balbezit. Revaj passt de bal met de wreef. Merkaj is nu in balbezit. Merkaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Muriqi passt de bal zonder na te denken. Merkaj rent richting de bal. Whitley begaat een overtreding. Whitley krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Renaud de bal. Renaud passt de bal met de wreef. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Deçolli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Burke rent richting de bal. Burke passt de bal in één keer door. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. Deçolli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Australia 0:1

34e minuut.
Smakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakaj passt de bal met de wreef. Ajdinaj probeert naar een medespeler te passen. Merkaj rent richting de bal. Merkaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj met een sublieme pass. Merkaj is nu in balbezit. Merkaj schiet op doel. Whitley probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dalipi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ajdinaj de bal. Ajdinaj passt de bal met de wreef. Merkaj is nu in balbezit. Merkaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kearton kopt de bal weg. Burke met een sublieme pass. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Deçolli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Australia 0:2

43e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke geeft een hoge lob. Bishop is nu in balbezit. Bishop geeft de bal voor. Trajcevski springt en kopt de bal. Deçolli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 46%, Australia 54%.
Shqipëria - Australia 0:2

47e minuut.
Dalipi passt de bal in één keer door. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley begaat een overtreding. Muriqi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muriqi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dalipi geeft een hoge lob. Merkaj rent richting de bal. Brown legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merkaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merkaj neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyd komt het veld opgelopen. Miha komt het veld opgelopen. Burton komt het veld opgelopen. Wilkin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Merkaj rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ajdinaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muriqi maakt een snoekduik en kopt de bal. Whitley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Australia 1:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brain komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Revaj met een sublieme pass. Ajdinaj is nu in balbezit. Ajdinaj passt de bal met de wreef. Merkaj rent richting de bal. Merkaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Sekulovski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Burton is nu in balbezit. Burton speelt de bal door. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Deçolli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Australia 1:3

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pahuara komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Revaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miha probeert naar een medespeler te passen. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj geeft de bal voor. Muriqi springt en kopt de bal. Whitley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Revaj passt de bal in één keer door. Miha geeft een lange en hoge pass. Merkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Australia 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 32%, Australia 68%.
Shqipëria - Australia 2:3