Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lacazette dello Sport Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1632
Lacazette dello Sport sk Tielt
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Spinozzi geeft een hoge lob. Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauwens passt de bal in één keer door. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - sk Tielt 0:1

9e minuut.
Daar is Stijns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Daele bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daele probeert naar een medespeler te passen. Beyaert rent richting de bal. Beyaert schiet op doel. Leblanc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Stijns is nu in balbezit. Verkoppen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen passt de bal met de wreef. Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauwens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - sk Tielt 0:2

21e minuut.
Vercarre is nu in balbezit. Vertongen is nu in balbezit. Vercarre verovert de bal door een tackle van achteren. Vercarre schiet op doel. Leblanc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - sk Tielt 1:2

28e minuut.
Horváth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Suys de bal. Suys geeft een lange en hoge pass. Bauwens is nu in balbezit. Bauwens schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De Brul bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. De Brul met een snelle inworp. Vercarre rent richting de bal. Vercarre geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Vercarre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercarre passt de bal in één keer door. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert draait met de bal, schiet en ... Dubljević probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 65%, sk Tielt 35%.
Lacazette dello Sport - sk Tielt 1:2

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cambier komt het veld opgelopen. Deltour komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gutschoven geeft de bal voor. Daar is Van Puyvelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deltour rent richting de bal. Deltour haalt uit met een fantastische trap. Machtelinckx probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - sk Tielt 1:3

66e minuut.
Daar is Gutschoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutschoven met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Deltour de bal onder controle te krijgen. Cambier rent richting de bal. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Pierzchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stijns de bal. Deltour rent richting de bal. Deltour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - sk Tielt 1:4

67e minuut.
Vercarre probeert naar een medespeler te passen. Beyaert rent richting de bal. Beyaert passt de bal zonder na te denken. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Dreesen komt het veld opgelopen. Schamisseddine komt het veld opgelopen. Barajas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Horváth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gérouville bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier onderschept slim de pass. Cambier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dubljević geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Beyaert de bal onder controle te krijgen. Dreesen kopt de bal weg. Cambier heeft problemen om de bal te vangen. Cambier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vercarre kopt de bal weg. Cambier is nu in balbezit. Deltour bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltour schiet op doel. Pierzchała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - sk Tielt 1:5

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horváth met de inworp. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier geeft een lange en hoge pass. Pierzchała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - sk Tielt 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 70%, sk Tielt 30%.
Lacazette dello Sport - sk Tielt 1:6