Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: max Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1398
max Sásd VSK
más Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 31.2
weak Schieten weak
excellent Passen adequate
good Verdedigen weak


4e minuut.
Toulalan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ormos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugalits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Ormos de bal. Dugalits rent richting de bal. Dugalits probeert naar een medespeler te passen. Margitai rent richting de bal. Margitai draait met de bal, schiet en ... Buendía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Rubint is nu in balbezit. Toulalan verovert de bal door een tackle van achteren. Toulalan met een sublieme pass. Margitai rent richting de bal. Margitai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Sásd VSK 1:0

35e minuut.
Ferrero rent richting de bal. Ferrero geeft een hoge lob. Rubint heeft problemen om de bal te vangen. Dugalits rent richting de bal. Dugalits haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Niemiaho speelt de bal door. Waerlop rent richting de bal. Buturić rent richting de bal. Buturić heeft problemen om de bal te vangen. Buturić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Buendía trapt de bal weg van het doel. Buturić kopt de bal weg. Toulalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toulalan passt de bal zonder na te denken. Buturić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Erőss probeert naar een medespeler te passen. Rosas is nu in balbezit. Mezey begaat een overtreding. Rosas raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buendía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: max 22%, Sásd VSK 78%.
max - Sásd VSK 1:0

46e minuut.
Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero geeft de bal voor. Margitai kopt de bal weg. Dugalits is nu in balbezit. Dugalits schiet op doel. Buendía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ipaviz heeft problemen om de bal te vangen. Ipaviz met een sublieme pass. Toulalan probeert naar een medespeler te passen. Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugalits schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Ormos geeft een hoge lob. Fonsalia kopt de bal weg. Ferrero rent richting de bal. Ferrero geeft de bal voor. Dugalits springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Sásd VSK 2:0

80e minuut.
Erőss heeft problemen om de bal te vangen. Dugalits rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erőss. Dugalits raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ipaviz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buendía niet meer kan verder spelen. Mehlmann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: max 18%, Sásd VSK 82%.
max - Sásd VSK 2:0