Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: gisbernau Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2137
gisbernau F. C. Stary Obóz
popic Tactiek Thorus
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
45 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 31.7
very good Schieten average
very good Passen poor
solid Verdedigen average


3e minuut.
Pedrosa passt de bal zonder na te denken. van de Haar rent richting de bal. Glonek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glonek krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pedrosa passt de bal zonder na te denken. Kolodžej speelt de bal door. Cristinel met een sublieme pass. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Facio de bal. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pedrosa kopt de bal weg. van de Haar rent richting de bal. van de Haar met een sublieme pass. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej passt de bal in één keer door. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pedrosa passt de bal in één keer door. Facio heeft problemen om de bal te vangen. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar rent richting de bal. van de Haar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Sorba geeft een lange en hoge pass. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai maakt een afschuwelijke overtreding. Paraguai krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel. Balta kopt de bal weg. Klungelig pakt Moilanen de bal. Moilanen geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Szczygło trapt de bal weg van het doel. Luder kopt de bal weg. Daar is Kolodžej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 32%, F. C. Stary Obóz 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gisbernau - F. C. Stary Obóz 0:0

46e minuut.
Moczybród komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa passt de bal met de wreef. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pedrosa met een sublieme pass. Daar is van de Haar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Haar passt de bal in één keer door. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cristinel kopt de bal weg. Facio rent richting de bal. Riemel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riemel krijgt een gele kaart. Facio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thul komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Thul heeft problemen om de bal te vangen. Glonek rent richting de bal. Pedrosa onderschept slim de pass. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar draait met de bal, schiet en ... Szczygło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Moczybród rent richting de bal. Moczybród passt de bal in één keer door. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel. Szczygło probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - F. C. Stary Obóz 1:0

61e minuut.
Sorba rent richting de bal. Cardozo speelt de bal door. Facio speelt de bal door. Thul rent richting de bal. Thul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Luder geeft een hoge lob. Thul is nu in balbezit. Thul passt de bal in één keer door. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cardozo probeert de bal aan de voet te houden. Wostal speelt de bal door. Sorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
van de Haar is nu in balbezit. Pedrosa met een sublieme pass. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel geeft een hoge lob. Thul krijgt zijn hoofd ertegen. Szczygło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Thul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - F. C. Stary Obóz 2:0

68e minuut.
Cardozo passt de bal in één keer door. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród met een sublieme pass. Thul heeft problemen om de bal te vangen. Thul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Thul is nu in balbezit. Vaahtola is nu in balbezit. Thul verovert de bal door een tackle van achteren. Thul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - F. C. Stary Obóz 3:0

71e minuut.
Pedrosa speelt de bal door. Klungelig pakt van de Haar de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorba. Sorba krijgt een gele kaart. van de Haar raakt geblesseerd tijdens het duel. van de Haar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thul springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Facio bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul rent richting de bal. Cristinel rent richting de bal. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul haalt uit met een fantastische trap. Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Cristinel geeft een hoge lob. Moczybród probeert naar een medespeler te passen. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Facio bereikt de bal nog maar net als eerste. Facio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - F. C. Stary Obóz 4:0

81e minuut.
Moczybród kopt de bal weg. Facio bereikt de bal nog maar net als eerste. Facio passt de bal met de wreef. Thul rent richting de bal. Thul schiet op doel. Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moczybród probeert naar een medespeler te passen. Pedrosa probeert naar een medespeler te passen. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Szczygło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar passt de bal met de wreef. Thul is nu in balbezit. Thul draait met de bal, schiet en ... Szczygło bokst de bal weg.

85e minuut.
Szczygło trapt de bal weg. Pedrosa kopt de bal weg. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel. Szczygło maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - F. C. Stary Obóz 5:0

86e minuut.
Moczybród is nu in balbezit. Moczybród geeft een lange en hoge pass. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul onderschept slim de pass. Thul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - F. C. Stary Obóz 6:0

87e minuut.
Mikla komt het veld opgelopen.

90e minuut.
van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar passt de bal met de wreef. Moczybród rent richting de bal. Moczybród geeft de bal voor. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Szczygło bokst de bal weg. van de Haar rent richting de bal. van de Haar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - F. C. Stary Obóz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 21%, F. C. Stary Obóz 79%.
gisbernau - F. C. Stary Obóz 7:0